Hoj-X blir en sensommarkryssning!

Vi är tvungna att ändra datum igen för Hoj-X. Coronapandemin slår fortfarande hårt och det är inte realistiskt att tro det skulle fungera i april som det var planerat. Tallink Silja har också ställt in samtliga 40-timmars-kryssningar till Helsingfors till och med juni månad. På grund av dessa märkliga tider vi lever i så blir alltså nästa Hoj-X en kryssning på sensommaren. Kenneth & the Knutters är redan klara. Nytt datum är satt till fredag 24 september. Bokningen öppnar på nytt i slutet på januari!

Hoj-X general Magnus Klys berättar mer om bakgrunden till ändrade datum.

- Självklart åker vi med ”vår” båt, Silja Symphony. Med det nya datumet har det dessutom öppnat sig helt andra dörrar också vad gäller underhållningen. Jag tror vi kan bjuda på några riktigt trevliga överraskningar ombord, säger Hoj-X-general Magnus Klys.

Vi utlovar självklart hög partystämning när Sveriges MotorCyklister kör sin 16:e Hoj-X. En MC-träff till havs med allt vad ett bikerparty bör innehålla, party, musik i världsklass och en underbar gemenskap. Och bokningen öppnar alltså snart igen. 

Datum
SMC:s 16:e Hoj-X blir 24-26 september 2021.

Program
Det blir en 40-timmars kryssning till Helsingfors. Fokus är precis som tidigare på att partaja, umgås och dansa. Kenneth and the Knutters är redan klara och de kommer med en ny platta i bagaget. Räkna dessutom med ett par riktiga klassiker från deras repertoar.

SMC:s husband, Örebro Allstars, är givna. Bandet med stommen från Kenneth and the Knutters är ett stående inslag på Hoj-X. Så även 2021. Självklart fyller vi på med ytterligare artister innan det är dags för avgång. Räkna med ett dansband i världsklass och ytterligare något band.

MC-Folkets karaoke är ett riktigt populärt inslag. Många har genom åren gjort sin stämma hörd och det räknar vi självklart med även 2021. Stor modevisning blir det också där vi hoppas kunna visa upp många nyheter vad gäller hojkläder.

MC-Folkets soffhäng där man bland annat kan följa med maskinchefen ner till motorerna återkommer.

Pris
Hoj-X kostar från låga 690 kronor per person för del i fyrbäddshytt kategori C.

Bokning
När bokningen öppnar gör du det på: www.tallinksilja.se/sv/hoj-x. Eller så ringer du: 08-666 33 33. Håll också utkik på MC-Folkets Facebooksida och www.svmc.se för uppdateringar.

Årets klubbfest
På Hoj-X 2021 kan din MC-klubb fylla på klubbkassan samtidigt som ni festar och har kul med era klubbkompisar. Alla SMC-ansluta klubbar får kick-back för klubbmedlemmar som bokar plats på Hoj-X.Ni får 100 kronor per person oavsett valet av hytt. Kickback gäller även medföljande respektive eller kompis. Be klubbmedlemmarna ringa in sin bokning och uppge klubbtillhörighet. Klubbmedlemmar ringer 08-666 33 33 för bokning till Hoj-X 2021. Uppge vilken klubb medlemskapet gäller. Ingen bokningsavgift tillkommer. Ni kan också boka möteslokal utan kostnad. Vi behöver veta antal mötesdeltagare samt tid för mötet. Servering kan ordnas. Mackor och öl eller kaffe och kaka. För bokning av klubbmöte eller andra frågor vänligen kontakta Johan Ström, telefon: 0243-822 85. eller mail.

 

 

 

 

 

 


Foto: StudioF117Mycket kul blir det!Örebro Allstars med rötterna i Kenneth & the knutters

 


Ta med klubbkompisarna på Hoj-X!