Hoj-X 2021 blir en vårkryssning!

På grund av de märkliga tider vi lever i så blir nästa Hoj-X en vårkryssning med Silja Symphony 23-25 april. De nya datumen beror på osäkerheten kring hur Corona-pandemin utvecklar sig och att TallinkSilja ställt in samtliga 40-timmars-kryssningar till Helsingfors fram till 31mars. SMC har dessutom en reservplan om pandemin fortfarande håller sitt grepp om oss i mars-april. Bokningen har nu öppnat!

Hoj-X general Magnus Klys berättar mer om bakgrunden till ändrade datum.

-Rederiet har ställt in alla kryssningar till Helsingfors - 31 mars, vi har helt enkelt inget val! Skulle det vara så att Finland fortfarande är stängt för oss svenskar vid den tidpunkten lägger vi om kursen och styr mot Visby istället. TallinkSiljas kryssningar som gått till den Gotland har varit fullbokade sommaren 2020  och de är väl intrimmade även på den rutten. Det påverkar heller inte möjligheten till taxfree eftersom båten gör ett strandhugg på Åland på ut- och hemvägen. 

- Dessutom får vi åka med ”vår” båt, Silja Symphony. Det garanterar sannolikt att kryssningen blir av även om det självklart är synd att vi missar MC-mässan i Helsingfors. Jag tror dock vi kan bjuda på några riktigt trevliga överraskningar ombord på båten som uppväger det, säger Hoj-X-general Magnus Klys.

Vi utlovar självklart hög partystämning när Sveriges MotorCyklister kör sin 16:e Hoj-X. En MC-träff till havs med allt vad ett bikerparty bör innehålla, party, musik i världsklass och en underbar gemenskap. Bokningen öppnar inom kort till SMC:s 16:e Hoj-X den 23:-25 april 2021. Det blir en 40-timmars kryssning till Helsingfors. Fokus är precis som tidigare på att partaja, umgås och dansa. 

 

Smått & gott ur programmet

Kenneth & the Knutters gör ett unikt framträdande på nästa års Hoj-X. Hela gänget återsamlas för ett uppsläpp av stoppknappen som de haft intryckt sedan 2013 då de var med på SMC:s jubileumsårsmöte i Uppsala. Kenneth &t he Knutters spelar just nu in en ny skiva. Det betyder att det inte bara blir ett unikt framträdande, det blir också ett skivsläpp på Silja Symphony när nästa års Hoj-X arrangeras. 2007 var Kenneth & the Knutters med på Hoj-X.


SMC:s husband, Örebro Allstars, är givna. Bandet med stommen från Kenneth and the Knutters är ett stående inslag på Hoj-X, så även 2021.

Självklart fyller vi på med ytterligare artister innan det är dags för avgång. Räkna med ett dansband i världsklass och ytterligare något band.

Stor modevisning blir det också där vi hoppas kunna visa upp många nyheter vad gäller hojkläder
 
MC-Folkets karaoke är ett riktigt populärt inslag. Många har genom åren gjort sin stämma hörd och det räknar vi självklart med även 2021.

MC-Folkets soffhäng där man bland annat kan följa med maskinchefen ner till motorerna återkommer.

Pris och bokning
Hoj-X kostar från låga 690 kronor per person för del i fyrbäddshytt kategori C. Bokar gör du på: www.tallinksilja.se/sv/hoj-x. eller via telefon: 08-666 33 33. Håll också utkik på Hoj-X Facebooksida för uppdateringar. 

Bandet med stommen från Kenneth and the Knutters är ett stående inslag på Hoj-X. Så även 2020. Bandets fem medlemmar har alla lirat i olika bandkonstellationer i över 20 år och är fortfarande mer eller mindre musikerproffs. Örebro All-Stars är dock ett äkta kul-att-lira-ihop-band där boogie, rock, hårdrock, pop soul och disko står på coverlistan. De lirar vad du vill, och de lirar på begäran och inte för ofta.

Årets klubbfest
På Hoj-X 2021 kan din MC-klubb fylla på klubbkassan samtidigt som ni festar och har kul med era klubbkompisar.  Alla SMC-ansluta klubbar får kick-back för klubbmedlemmar som bokar plats på Hoj-X.

Ni får 100 kronor per person oavsett valet av hytt. Kickback gäller även medföljande respektive eller kompis. Be klubbmedlemmarna ringa in sin bokning och uppge klubbtillhörighet.
Klubbmedlemmar ringer 08-666 33 33 för bokning till Hoj-X 2021. Uppge vilken klubb medlemskapet gäller. Ingen bokningsavgift tillkommer. Ni kan också boka möteslokal utan kostnad. Vi behöver veta antal mötesdeltagare samt tid för mötet. Servering kan ordnas. Mackor och öl eller kaffe och kaka.För bokning av klubbmöte eller andra frågor vänligen kontakta Johan Ström
Telefon: 0243-822 85. eller e-post. 


Foto: StudioF117


Mycket kul blir det!


Örebro Allstars med rötterna i Kenneth & the knutters

 


Ta med klubbkompisarna på Hoj-X!