Gruskurser 2019

Givetvis anordnar vi även kurser för dig som gillar det lösare underlaget.

Gruskurs

I år  anordnar vi fler kurser för er som antingen älskar grus eller som vill bli av med stelheten när det blir lite löst underlag.

Vi arrangerar kurser på olika nivåer för olika behov och vårat mål är att du ska bli en säkrare och tryggare förare samtidigt som du har kul!

Vi börjar med att på årets avrostningar (grundkurser) även ha lite lättare grusövningar som är anpassat för alla. Grundkurser 2019 hittar du här.

Senare kommer vi ha två olika tillfällen på en lite olika nivåer. Nivån på kurserna är väldigt anpassningsbar men vi kommer ha två olika inriktningar.

Den lättare nivån är inriktad mot dig som har viljan att lära sig köra på grus med sin motorcykel som vi rekommenderar är lite anpassad för ändamålet. Kursen kommer hållas på grusplan samt grusvägar med god framkomlighet (en vanlig personbil kan ta sig fram).

Den lite mer avancerade nivån är anpassad för dig med tidigare erfarenhet av gruskörning och vill bli ännu bättre med din motorcykel som är väl anpassad för ändamålet. Kursen kommer hållas på grusplan, grusvägar samt traktorstigar och andra vägar med sämre framkomlighet (en personbil tar sig inte fram och med lite tur kan det bli skitigt).
OBS! Har du ABS på din motorcykel rekommenderar vi att du kontrollerar om den går att koppla ur, detta för att få ut mesta möjliga av kursen.  

 
Datum:

Gruskurs nivå 1 den 18 maj


Gruskurs nivå 2 den 1 juni

 

Info för kurserna 
Plats: Gröndal Motorstadion Hitta till Gröndal
Tid: Vi börjar kl 10.00 och kursen beräknas ta hela dagen så boka inte in något annat.
Övrigt: Någon form av mat ingår, mer information kommer dyka upp när det närmar sig kursdatum
Bokning: Gruskurs 1 | Gruskurs 2 

 
Hör gärna av er till oss på grussmcsodermanland.se om ni undrar över något.

Karta och vägbeskrivning till banan i Gröndal.
Från Eskilstuna följ E20 mot avfart 129 (från Västerås följer du väg 56 mot E20). 
Strax utanför Eskilstuna motorsportarena (300 m från motor vägen E20) finns en stor rondell, med skylt Motorsportarena.