PRISER

Vad är Knix?        Vad är Viktigt?        Vad behöver jag veta?

Priset för kursen hittar du på bokningssidan.

Vill du vara garanterad plats är det smart att boka och betala kursavgiften direkt.

Eftersom vi ofta har många som vill köa för en plats när det är fullbokat har vi valt att jobba med förskottsbetalning. På så vis kan vi erbjuda ej betalda kursplatser till de som står på kö. Det gynnar också deltagare som åker långt och vill vara säkra på att de har en garanterad plats när de kommer. Dessutom är det billigare att betala i förskott.

Avgiften betalas in på Swish 123 629 77 66. VIKTIGT - Märk betalningen med din bokningskod (som du får i bekräftelsemailet när du anmält dig).

Du behöver alltså betala kursavgiften för att behålla din bokade plats, obetalda platser avbokas regelbundet så det enklaste är att betala direkt när du fått din bokningsbekräftelse. Det går naturligtvis bra att dyka upp även om du inte förbokat, det finns ibland enstaka platser för drop-in. Drop-in betalas vid inskrivning (swish/kort) och kostar 50:- extra, utöver kursavgift.

Alla platser är bokningsbara via vår bokningswebb, vi sparar inga platser för drop-in utan sådan plats finns endast om vi får sena avbokningar eller om någon uteblir.

OBS! Återbetalning av inbetald kursavgift sker endast om kursen ställs in. I undantagsfall kan återbetalning ske mot uppvisande av läkarintyg.

Här kan du boka dig på kurs

På området finns enklare kiosk med dricka, kaffe, godis, glass och annat smått och gott. Där kan du endast betala med Swish.