Välkommen till SMC Kronoberg

Vilken enastående upplevelse vår senaste "Kurs på väg" var! Det var verkligen inspirerande att bevittna entusiasmen hos deltagarna när de utvecklade sina färdigheter inom allt från bromsteknik till motstyrning. Som bonus fick vi njuta av trevliga fika pauser där deltagarna kunde utbyta erfarenheter och berättelser.

Vi kan inte uttrycka tillräckligt vår tacksamhet till alla som deltog i SMC Kronobergs allra första "Kurs på väg". De positiva vibbarna och responsen vi mottog har varit oerhört uppmuntrande och vi är stolta över att var och en av er var en del av denna betydande milstolpe för vår organisation.

Så vad väntar härnäst? Gör er redo för ännu mer vägkurser! Vi är otroligt glada över att kunna meddela att nästa "Kurs på vägen" redan är planerad. Spara datumen – den 6:e augusti är dagen då vi åter samlas för att ytterligare fördjupa våra kunskaper och dela värdefulla insikter. Vi ser verkligen fram emot att välkomna alla engagerade deltagare för ännu en lärorik och minnesvärd upplevelse.

 


Följ oss gärna på Facebook.

Kolla in vår kalender för aktiviteter.