Intern avrostning: hur vi instruktörer håller våra färdigheter skarpa

2024-03-30

Vi vill dela med oss av något speciellt som hänt bakom kulisserna i vår klubb – en intern avrostning för oss instruktörer. Ja, ni läste rätt! Även vi måste hålla våra färdigheter vassa och redo för säsongen. 🏍️✨

För att säkerställa att vi levererar de bästa möjliga upplevelserna och utbildningarna till er, har vi nyligen genomfört en omfattande avrostningssession. Det var en fantastisk möjlighet för oss att finjustera våra egna tekniker, uppdatera vår kunskap och säkerställa att vi är synkade om.

För er som är nyfikna på vad detta innebär och kanske till och med vill få en inblick i vad vi går igenom som instruktörer, har vi goda nyheter. Vi har sammanställt ett dokument som detaljerat beskriver hela vår avrostningsprocess – allt från de övningar vi genomför till de säkerhetsaspekter vi fokuserar extra på.

Ni kan hitta dokumentet här: SMC Grundkurs Råd & Riktlinjer v 3. Vi hoppas att det ger er en djupare förståelse för vad vi gör för att förbli de bästa instruktörerna för er och kanske till och med inspirera några av er att fundera på en framtida roll som instruktör.

Vi ser fram emot en säsong fylld med äventyr på vägarna tillsammans med er. Kom ihåg, oavsett om du är nybörjare eller en erfaren ryttare, finns det alltid något nytt att lära och utrymme för förbättring. Låt oss göra denna säsong till den bästa hittills!

Håll hjälmen på och gasen i botten! 🏍️💨

Kör försiktigt,
Ert team på SMC Kronoberg