Årsmöte 2024: En Kylslagen men Hjärtlig Samling!

2024-03-17

Trots att vårens ankomst fortfarande låter oss vänta med sina kyliga vindar, samlades vi modigt för vårt årsmöte. Ja, ni hörde rätt – några av oss dök upp stolt på två hjul trots det kalla vädret! 🏍️💨

📣 Vi söker nya suppleanter! Är du intresserad av att bli mer involverad i klubbens verksamhet? Nu har du chansen! Vi välkomnar alla medlemmar som känner ett kall att bidra till vår gemenskap.

🔍 Ny Sekreterare & Ordförande på Horisonten: Våra nuvarande hjältar i rollerna som sekreterare och ordförande har tjänat oss väl under en längre tid, men är nu redo att passa stafettpinnen vidare. Det innebär att vi snart kommer att söka efter passionerade själar för att fylla dessa viktiga positioner. Har du det som krävs för att leda eller organisera? Håll ögonen öppna för kommande information!

Detta är en spännande tid för SMC Kronoberg, och ditt engagemang och din passion är vad som gör vår klubb så unik och speciell. Vi är mer än bara en grupp människor som älskar motorcyklar; vi är en familj, och varje medlems bidrag hjälper oss att växa starkare tillsammans.

🙏 Stort tack till alla som deltog i årsmötet, och ett särskilt tack till de tappra själar som trotsade kylan på sina hojar.

Låt oss tillsammans göra 2024 till ett oförglömligt år för SMC Kronoberg. Tills nästa gång, håll värmen, håll i gasen, och mest av allt, håll ihop!