Årsmötet 240316 tillsammans med SMCC

2024-03-17

Årsmötet hölls denna gången tillsammans med representanter och medlemmar från Sundsvallsklubben SMCC. Vi blev mycket fint välkomnade och de hade arrangerat så vi fick tillgång till en väl fungerande möteslokal. Stort Tack för det! (Klicka på blå texten för mer info!)

Hej på Er!

Igår hölls vårt Årsmöte enligt annonserat och enligt vad vi har beslutat tidigare önskar vi få träffa olika klubbar anslutna till SMC organisationen. Denna gången var det Sundsvallsklubben SMCC tur. En klubb med anor! Medlemstillströmningen var inte stor till mötet men det möte som genomfördes var uppfriskande och många goda synpunkter fördes fram. Sådant är viktigt för oss i styrelsen att få höra vilket är syftet med att besöka klubbarna. Vi uppfattar inom styrelsen att vår närvaro uppskattas och vi fann stämningen hjärtlig! 🤩

Agendan för dagen var att förmedla vad vi inom SMC Västernorrland har genomfört under 2023 och hur vårt upplägg runt utbildningar och event/arrangemang ser ut för 2024. Ingen kunde efter presentationen som genomfördes mycket väl av ordf Anna-Karin Söderlind (gul t-shirt), undgå att uppfatta allt jobb som vi i styrelsen och våra funktionärer genomfört och kommer att genomföra! Protokoll är snart uppladdat!

Vi vill passa på i sammanhanget att Välkomna Helen Lidebro Björklund (orange hoodie) som valberedare tillsammans med sittande Jussi Malinen

Jussi Malinen, Niklas Mårdbrink ordf SMCC samt Helen Lidebro Björklund
Jussi Malinen, Niklas Mårdbrink ordf SMCC samt Helen Lidebro Björklund

I vårt arbete blir det tydligt att medlemsrekryteringen är ett ’allas ansvar’ då vi representerar något som skall innebära en trygghet och ett säkerhetstänk för våra medlemmar. I skrivande stund 1331 medlemmar vilket känns mycket bra och vi vill bli flera! Då blir information om våra utbildningar och arrangemang viktiga för medlemmarna - och ännu inte medlemmar - att kika på vad som erbjuds. Även de viktiga förmåner som ett SMC medlemskap betyder. Plattformar för det blir:

- denna sida, alltså SMC startsida och distriktssida, fb, WhatsApp, mail och ’spalten’ MC Folket. Instagram är mest för foton och filmupplägg.

Allt arbete med att producera dokument och underlag till mötet, redovisning av resultatbalanser och ekonomi har ordnats och presenterades mycket förtjänstfullt av klubbens kassör Katarina Funseth (v ordf i SMC centralt) (röd hoodie).

Ett härligt gäng, mycket skratt och högt i tak, ett alldeles underbart passionerat förhållande till MC körning gör och skapar uppfattningen över hur viktigt detta är! Fika, mat fanns självklart med på dagordning. Vi kunde alla njuta av en härlig samvaro, mycket intressanta synpunkter som kommer att förvaltas väl och utvecklingsområden som behöver uppmärksammas.

Våren är i antågande!

Styrelsen