Vi gör det tillsammans

2023-02-06

SMC Västernorrland 2023, det är vi medlemmar som gör det här året till ett bra hoj år.

I den ideella världen bygger arbetet på att skapa det roliga på att vi har en styrelse. Styrelse, det kan låta tråkigt, krångligt och byråkratiskt men det är roligt, stimulerande, lärorikt och utvecklande. Framför allt glädjen att skapa roliga saker för andra. Det vi tillsammans gör är att ha skoj på hoj.

Ett nytt år har börjat och jag som fått förtroendet att vara i valberedningen för SMC Västernorrland har ett arbete att utföra……… men för att det ska gå i mål behöver jag stöd av er som medlemmar.

Styrelseuppdraget är inget evighetsuppdrag, så nu är det dags för några av de som sitter i styrelsen att göra andra saker. Även om vi är ett glatt gäng behöver man växla av efter ett tag och få möjlighet att göra andra saker. Det innebär att vi behöver fylla på med nya krafter. Då kommer vi till det jag behöver din hjälp med, att ställa upp som ledamöter i styrelsen.

Det vi behöver till styrelsen är 2 nya ledamöter på 1 och 2 år. Här ser vi gärna att det kan vara någon som känner att kassörs uppdraget är stimulerande. Det vi också behöver är någon som känner lite extra för detta med webbuppgifter,

Vad ska vi göra under 2023? Jo, vi har planerat för två KNIX kurser på Varggropens Gokart bana, 4 juni och 13 augusti. Vi planerar även för en kurs på Mitt Sverigebanan i slutet på augusti tillsammans med våra granndistrikt i norr, vi hoppas att vi får till den. Det vi hittar på kommunicerar vi ut via vår hemsida och i vår Facebook grupp så titta gärna in där.

Jag hoppas så klart att just du hör av dig till mig, du når mig dels på telefon 070 365 25 26 eller via e-post katarina@smcvasternorrland.se . Du får så klart även höra av dig till någon annan i styrelsen för att höra mer om oss.

Varmt välkommen till ett härligt gäng

Katarina Funseth