Vi behöver er hjälp inför årsmötet

2022-01-22

Kallelse till Årsmöte SMC Västernorrland
Den 20 mars kl. 18.00 via ZOOM
På grund av rådande pandemi kommer årsmötet att hållas digitalt med ZOOM. 
Motioner ska vara styrelsen till handa senast 6 februari.

Förening, årsmöte, demokrati, medlemsmakt, delaktighet och ansvar, det ryms mycket i vår gemenskap i SMC. Verksamheten som vi bedriver bygger på de här orden. För att det ska finnas aktiviteter för er medlemmar behöver vi ha en styrelse i distriktet. Styrelse, ja det var ju den delen. Det är där jag som valberedare kommer in. Just nu har vi ett speciellt läge i styrelsen för Västernorrland. På grund av olika skäl har vi tappat ett antal ledamöter och vår ordförande. Det gör att inför årsmötet så har vi ett stor behov av att få tag på friska, pigga och glada personer som kan kliva in i styrelsen. Idag har vi bara en av ledamöterna som sitter kvar på ett år! Det är två ledamöter som behövs för fyllnadsval på 1 år och så är det två ledamöter som är aktuella för omval/nyval. Hör av dig så vi kan få ihop en styrelse som kan fortsätta att arbeta för oss motorcyklister i Västernorrland.

Varför ska man kliva in i styrelsen kan man ju fråga sig? För att det är stimulerande, roligt och man får lära sig en hel del om många olika delar. Vi som finns kvar är ett glatt gäng som har driv men vi behöver vara fler. För det är ju det som förenar oss, ha skoj på hoj.

Vad kommer vi att göra i år? Jo, vi har planerat in två KNIX kurser på Varggropen Örnsköldsvik , 5 juni och 7 augusti. Kan bli en gruskurs också men den får vi återkomma om.

Ta kontakt med mig valberedare katarina@smcvasternorrland.se eller någon annan i styrelsen så berättar vi gärna mer om oss, våra planer och vad vi behöver.

Vi hoppas att vi kan återkomma med datum och tider för våra aktiviteter, så ha span på vår hemsida, Facebook grupp 

Kör snyggt / Katarina Funseth