Viktig information från styrelsen

2021-10-25

Hej på er alla glad hojåkare i Västernorrland. Vintern är på gång, kommer det en vår 2022 och en härlig hojsommar? Ja, det beror på…..

Hej på er alla glad hojåkare i Västernorrland. Vintern är på gång, kommer det en vår 2022 och en härlig hojsommar? Ja, det beror på…..

I bland händer det en hel del på kort tid och just nu är det en hel som händer här hos oss. Vi har hamnat i en situation där vi behöver hjälp från er medlemmar, hjälp med att se till att vi kan fortsätta med vårt arbete i distriktet under 2022 och framöver. För visst vill vi att det ska vara  möjligt att köra kurs med oss, vara med på olika aktiviteter?

Framöver 2022 ser vi att vi har olika aktiviteter som vi hoppas kunna genomföra. Vi har bokat för avrostning på MittSverigebanan, preliminärt bokat för KNIX kurser i Örnsköldsvik och ev. också Gruskurs någon stans i länet. Det är här ni kan bidra med en insats som resurs, aspirant för att bli instruktör eller att finnas med i styrelsen. Alla uppgifter lika viktiga för att hålla distriktet igång. Vad är du bra på ? Vad tycker du är stimulerande att bidra med? Just nu så är vi i stort behov av just dig! Vi har plats för alla och alla behövs i vår gemenskap. 

Tveka inte, hör av dig, tipsa oss om de runt omkring dig som är för blyga för att höra av sig. Vi vet att ni finns där ute i länet som kan mycket och som kan ge SMC Västernorrland och hojåkare här en hjälpande hand. 

Jag vet inte vem som är ägare till citat men jag använder det ändå:

”Ingen kan göra allt men alla kan gör något”. 

Just detta något är det som vi behöver just nu. Ta kontakt med mig katarina@smcvasternorrland.se eller någon annan i styrelsen så berättar vi gärna mer om oss, våra planer och vad vi behöver.

Vi hoppas att vi kan återkomma med datum och tider för våra aktiviteter, så ha span på vår hemsida, Facebook grupp 

Kör snyggt / Katarina Funseth