Vad händer på vår Facebooksida?

2013-03-02

Gå med i vår Facebook-grupp och få en nära och personlig kontakt med alla SMC-medlemmar. Här kan vi hjälpas åt att sprida goda saker om motorcykelhändelser i länet och riket!

Vår webbsida är den officiella kanalen för SMC. Vi har i dag även en Facebook grupp för SMC- Västernorrland!

I SMC-Västernorrland gruppen har vi en bra dialog med alla som gillar och har ett ärligt intresse att utveckla allt som rör motorcyklismen, för andra och sig själv!

Fördelen med Facebook gruppen  är att vi kan snabbt och enkelt lägga i kommentarer, artiklar, händelser eller vad det kan vara som vi snabbt vill låta fler få reda på!

Om du brukar kolla här på hemsidan och tycker att det inte händer så mycket så kan du ha rätt i det, det liksom meningen.Här ska det vara fakta och information.

I  FB gruppen så kan vi "småprata" om det mesta. Vi får även en snabb respons och en nära kontakt med er medlemmar, det är viktigt att ni får tycka och vi får möjlighet att svara!

Så om du inte är med i vår FB-grupp så kolla här och ansök om inträde!  Att vi har en  grupp och inte en "gilla sida" är för att vi får då lite bättre kontroll vilka som är med i gruppen, tyvärr så finns det på internet  en del som mer vill störa den fina dialog som vi har.

Så hjärtligt välkommen till  SMC-Västernorrlands Facebook-grupp Om vi inte ses på vägen så kan vi ses här!