God Hjul och Gott Nytt Mc År!

2013-12-21

Så var det åter dags att fira Hjul!

Hjulen 2013!

Nu står snart ”hjulen” för dörren och året rullar på de sista varven. Ingen jul är den andra lik, människor möts och mäniskor skiljs. Intressen väcks och intressen slocknar. Vissa flyttar hit och andra flyttar dit. En del byter motorcykel och några säljer sin ögonsten. Att dela sitt motorcykelintresse med andra är något som aldrig förändras. Var man än i världen vänder sig så förenar motorcykellivet oss i en gemensam familj. Att få tillhöra en familj, ja det är lite vad ”hjulen” handlar om!

Att få var en del av det hela är något vi alla önskar! Sveriges Motorcyklister är en sådan familj där alla är välkomna till vår gemensamhet oavsett yrke, ålder, ursprung eller kön. Att tillsammans få njuta bakom styret, det är något av det bästa vi vet.

Under året som gått har det hänt mycket! SMC fyllde femtio år, vi körde utbildningar på Sundsvall Raceway banan och Motorcykelnsdag slog rekord tack vare SMCC:s idoga arbete för detta årliga event. Ja, listan kan göras lika lång som önskelistan till jultomten på mc-händelser under året.

Vad kan 2014 ha för spännande upplevelser att erbjuda? Vi planerar för fullt för att det ska bli ett nytt spännande år. Tillsammans med alla klubbar och medlemmar i SMC Västernorrland kan vi göra 2014 till ett trafiksäkert, lärorikt och roligt mc-år!

Nu ska det ätas och umgås i dagarna fem… men håll gärna ett öga på skinnstället så att det inte är för litet till våren!

Vi i styrelsen vill nu önska alla SMC-medlemmar och alla andra som gillar ”vår” familj en riktigt God Jul och ett Gott Nytt Mc-År!