HLR-utbildning!

2013-10-22

Vill du vara med på en HLR-utbildning som kan rädda livet på din MC-kompis eller annan medmänniska?
Då ska du kolla här!
Sir Vival´s har fått erbjudan att medverka i en sådan utbildning! SMC-Västernorrland har fått frågan om även vi vill vara med på denna kurs!
Kolla nedan i informationen om tider,platser o.s.v

Bra om respektive MC klubb anmäler sig i grupp till Sir Vival´s då det annars blir besvärligare att ha koll på anmälningarna!

"Klubben har fått erbjudande att delta gratis i HLR-kurs inkl. släcka brand i kläder. Anders som ska hålla i kursen kommer från räddningstjänsten på Midlanda.

Han vill ha grupper på 10-12 personer per gång så jag kommer att pussla ihop anmälningarna och återkoppla vilken tid det bli för just "dig". Vi kommer att köra kurserna ihop med SMC och HD klubben. Jonas på Northbike har lovat hålla lokal.

Förslag på dagar vi ska fylla är; 12 nov, 14 nov, 19 nov och 21 nov. Välj gärna två dagar så det går att pussla ihop fulla grupper. Kursen tar drygt 2 timmar med lite teori, praktiska övningar och släckning ute. Start kl. 17.30-20.00.
Styrelsen hoppas på god anslutning då detta är en viktig kunskap att skaffa sig. Även du som gått en HLR-kurs för något år sedan har nytta av denna kurs då HLR-metoden för att Rädda Liv har förändrats.

Ser gärna att du mailar din anmälan så fort som möjligt till mig på bo@enheim.se så återkopplar jag på det mailet. Vi måste hinna meddela hur många som anmält sig och vilka dagar både till Anders och Jonas så de kan förbereda sig."

Bo Enheim President Sir Vival´s MC

 

Länk till Sir Vival´s MC