Hösten är här

2023-10-29

Nu har vi ställt om klockorna till vintertid och för många är MC-säsongen över.

I år har det hållits flera aktiviteter för medlemmarna i länet, Knix, Grus-kurser, MC-tur för nya medlemmar och Kortegen för att nämna några!

Obs! Klubb-konferensen som tidigare hållits i november utgår i år.

SMC Jönköping arbetar hårt med trafiksäkerheten för MC-åkarna i länet. En del av det arbetet är våra Knix-kurser som vi håller på Gokart-banan i Anderstorp, i år tre stycken som alla varit fullbokade! Vi har nu analyserat era svar/synpunkter från årets kurser och resultat visar att deltagarna uppskattat utbildningen och känner att de fått med sig goda kunskaper för att bli säkrare MC-förare.

Kommentarer från deltagare:

Min första kurs och är helt såld. Instruktörerna höll högsta klass och var engagerade och ödmjuka, riktigt duktiga. Superbra dag överlag och kommer definitivt gå fler kurser. Skitkul! 

Mycket duktiga instruktörer och effektivt utnyttjande av tiden, jag gör gärna om det. 

Tycker att helheten på kursen var väldigt professionellt genomförd. Att det var många instruktörer som pratade och instruerade. Då fick man olika infallsvinklar och personliga tips och råd från personerna. 5 av 5 Tändstift i betyg! 

Inskrivning

Kurvteknik

Genomgång körpass

Genomgång körpass

Fokus på övningen

Styrelsens arbete fortsätter under vintern och planering inför nästa år redan igång, vi återkommer med fler nyheter framåt!

PS. Vi söker fler resurser som kan tänka sig hjälpa till på våra kurser, skicka ett mail om ni är intresserade till mct@smcjonkoping.se för mer info!