Varför SMC?

Så här blir du medlem i SMC

Du har flera metoder att välja på för att bli medlem i SMC. Välj nedan tack. Har du varit SMC-medlem tidigare, kontakta kansliet 0243-669 70.

Bli medlem direkt på nätet

Klicka här för att bli medlem på nätet. Endast enskilt och ungdomsmedlemsskap. Du får ditt medlemsnummer direkt på skärmen efter du registrerat ditt medlemsskap. Välj denna metod om du snabbt vill kunna anmäla dig till kurser.

Vi accepterar följande betalsätt: Visa, Mastercard samt Faktura

Bli medlem

Medlemsskapet via klubb

Klicka här och fyll i dina uppgifter. Medlemskortet får du cirka tre veckor efter registrerad inbetalning (gäller ej i slutet av året). Fungerar både för direkt- och klubbanslutna.

Familjemedlemskap via nätet

Som familjemedlem räknas gift, sambo som bor på samma adress. Egna och sambos barn kan vara folkbokförda på annan adress. Man räknas som barn upp till och med det år man fyller 19 år. Trycksaker utgår endast i ett exemplar per familj men alla får medlemskort. Personnummer och namn för varje familjemedlem måste uppges till SMC! Klicka här och fyll i formuläret tack!

Inbetalning till BankGiro

Betala in medlemsavgiften till BankGirokonto 302-2506. I meddelandefältet skriver du "Ny medlem", ditt personnummer, namn, adress, e-post samt telefonnummer (dagtid). Vi registrerar ditt medlemskap när betalning inkommit. Medlemskortet får du cirka tre veckor efter registrerad inbetalning (gäller ej i början eller under slutet av året).

SMC har enskilt-, familje- och ungdomsmedlemskap. Bli medlem nu och ditt medlemskap gäller till och med mars 2015. Du kan dessutom bli medlem i SMC genom att gå med i en SMC-ansluten klubb. Kontakta klubben!

 

Medlemsavgifter

Enskilt medlemskap kostar 375 kronor. I detta ingår bland annat tidningen MC-Folket med åtta nummer per år, SMC-Boken, rabatter, förmåner och möjligheten att delta på SMC:s kurser och resor. Är du samtidigt medlem i en SMC-ansluten lokal MC- eller riksklubb betalar du bara 325 kronor i årsavgift.

Familjemedlemskap kostar 475 kronor.

Som familjemedlem räknas gift, sambo boende på samma adress. Egna och sambos barn (till och med det år man fyller 19 år), kan vara folkbokförda på annan adress. Trycksaker utgår endast i ett exemplar per familj men alla får medlemskort. Namn och personnummer för varje familjemedlem måste uppges. Är familjen samtidigt medlem i en SMC-ansluten lokal MC- eller riksklubb betalar ni bara 425 kronor i årsavgift.

Ungdomsmedlemskap kostar 225 kronor.

Du räknas som ungdom upp till och med det år man fyller 25 år. Medlemsavgiften är densamma oavsett om du är med i en SMC-ansluten klubb, i övrigt är medlemskapet identiskt med det enskilda.