Välkommen till SMC Västmanland

SMC Avrostning 

Börja en ny säsong med avrostning även om du gjort det många gånger förr och känner dig trygg. Oavsett hur din status är kan vi lova dig en underbart rolig dag där man träffar människor med samma intresse och dessutom får slipa på sina kunskaper med goda råd från våra fantastiska värdar. Fortsätt sedan med knix där du får träna på att hantera din hoj säkert, framför allt kurvtagning, broms och blick tränas.

SMC arrangerar även kurser på stora motorbanor, T.ex. Gelleråsen i Karlskoga. Det är samma typ av kurs, men dessa är heldagar och går djupare in i tekniken att hantera sin MC och sig själv. För att hitta dessa kurser går du in under School fliken på SMCs hemsidor, där hittar du all information och hur man anmäler sig. Har du andra funderingar? Tveka inte höra av dig till MCT Västmanland för mer information.

SMC Dagtidstouring

Dagtidstouring med spännande mål runt om i Mellansverige.

Häng med på trivsamma dagsturer i Mellansverige som utgår från Västerås. Det går på fina vägar i härlig natur. Turerna tar dig till mål och platser som du kanske inte annars skulle besökt.

Läs mer här >>