Välkommen till SMC Uppsala

SMC Uppsala läns styrelse vill tacka alla våra medlemmar och kursdeltagare under det gångna året en riktigt God Jul & ett gott nytt 2022!

KALLELSE TILL ÅRSMÖTE FÖR SVERIGES MOTORCYKLISTER UPPSALA LÄN 2022

SMC Uppsala län kallar härmed till årsmöte söndagen den 20 februari 2022 kl. 15:00

Möteslokal planeras till Stångby 1 i Uppsala, men med reservation för rådande Covid-19 kan det med kort varsel i stället hållas digitalt via Microsoft Teams. Därför är det viktigt att du anmäler dig till mötet i god tid innan och senast söndagen den 13 februari genom att maila vår ordförande på ordforande@smcuppsala.se. Ange namn samt medlemsnr så vi kan hålla koll på rösträkningen, då enbart medlemmar tillhörande SMC Uppsala läns distrikt är röstberättigade. Du kommer sedan strax innan mötet börjar erhålla en länk för anslutning.

Har du några förslag eller synpunkter på vår verksamhet så är du välkommen att lämna in en motion till årsmötet. Observera att motioner måste vara inlämnade till styrelsen senast 6 veckor innan årsmötet dvs 9 januari 2022.

Du kan skicka motionen per mail till: styrelsen@smcuppsala.se , eller per post till: SMC Uppsala, Stångby 1, 755 94 Uppsala.

Är du intresserad att vara med och hjälpa till i styrelsen så hör av dig till valberedning@smcuppsala.se eller ordforande@smcuppsala.se.

Välkomna!

Tina Lj Malm, Tf ordförande

Sveriges MotorCyklister Uppsala Län

 

 

 

SMC Uppsala län bildades 1981 och vi är en del av Riksorganisationen Sveriges MotorCyklister. Just nu har vi ca 2650 medlemmar i distriktet.

Vi genomför årligen ca 40 – 50 olika aktiviteter. Många av dessa är fortbildning för motorcyklister där Knix på gokartbana står för den största delen.

Här på hemsidan kan du läsa mer om vad som händer i distriktet eller få lite tips till motorcykelturen.forumet kan du diskutera sånt som är angeläget för dig.

Tveka inte att höra av dig till oss, vi finns till för dig som motorcyklist i länet.

Är du intresserad att vara med och hjälpa till i styrelsen så hör av dig till valberedning at smcuppsala.se eller ordforande at smcuppsala.se

Även flera funktionärer till verksamheten på Rörken behövs, alla funktionärer på Rörken får i mån av plats prova på att köra helt gratis på banan. 

Ju fler vi är ju mer verksamhet kan vi åstadkomma.Välkommen!

PS. Verksamhetsberättelse och övriga årsmöteshandlingar läggs ut vartefter de är klara på vår hemsida: https://www.svmc.se/Distrikt/uppsala/Organisationen/Arsmote/.

 

Hälsningar
Styrelsen SMC Uppsala län

Klicka på länkarna nedan för att läsa mer om våra nyheter.