Välkommen till SMC Uppsala

 

Hej allihopa!

I söndags hölls SMC Uppsalas årsmöte för 2021 och jag vill tack våra medlemmar för förtroendet att återigen bli vald till ordförande!

Det gör mig stolt och taggad att arbeta vidare i en tid under ständig förändring.

Förra året var en utmaning och då inte minst pga Covid-19, och inför det kommande verksamhetsåret så har det redan inkommit ytterligare rekommendationer som vi i styrelsen nu jobbar för fullt med för att inte behöva stänga ner kursverksamheten. Klart är dock redan att vi kommer tvingas ha fortsatt färre deltagare under kurserna än före Covid och i år dessutom bl.a uppdelade i mindre grupper. Dessutom krävs en Covid resurs som kommer ha till uppgift att påminna om hygienkraven och se till att dom efterföljs. Det blir en tuff uppgift för alla våra ideellt arbetande fantastiska funktionärer men jag vet att vi alla vill och har inställningen att 2021 trots allt kommer bli ett fantastiskt år! Har du funderingar, tankar eller idéer så tveka inte att ta kontakt med mig ute på en kursdag eller maila ordforande@smcuppsala.se

Ser att många redan tagit sin första tur i år och vill med det bara avsluta med att påminna om att ta det försiktigt där ute bland lösgrus och kall asfalt. Ride safe!

// Lotta Karlsson, ordförande SMC Uppsala

 

SMC Uppsala län bildades 1981 och vi är en del av Riksorganisationen Sveriges MotorCyklister. Just nu har vi ca 2650 medlemmar i distriktet.

Vi genomför årligen ca 40 – 50 olika aktiviteter. Många av dessa är fortbildning för motorcyklister där Knix på gokartbana står för den största delen.

Här på hemsidan kan du läsa mer om vad som händer i distriktet eller få lite tips till motorcykelturen.forumet kan du diskutera sånt som är angeläget för dig.

Tveka inte att höra av dig till oss, vi finns till för dig som motorcyklist i länet.

Är du intresserad att vara med och hjälpa till i styrelsen så hör av dig till valberedning at smcuppsala.se eller ordforande at smcuppsala.se

Även flera funktionärer till verksamheten på Rörken behövs, alla funktionärer på Rörken får i mån av plats prova på att köra helt gratis på banan. 

Ju fler vi är ju mer verksamhet kan vi åstadkomma.Välkommen!

PS. Verksamhetsberättelse och övriga årsmöteshandlingar läggs ut vartefter de är klara på vår hemsida: https://www.svmc.se/Distrikt/uppsala/Organisationen/Arsmote/.

 

Hälsningar
Styrelsen SMC Uppsala län

Klicka på länkarna nedan för att läsa mer om våra nyheter.