Välkommen till SMC Uppsala

Vi är redan inne i november månad och kan se tillbaka på ett 2021 som var något av ett rekordår för oss i SMC Uppsala med sammanlagt 48 kurstillfällen. Avrostningar, KNIX, Special KNIX, BKK, Gruskurser, funktionärsutbildningar, Medlemsklubbsfika, bakluckeloppis och så mkt mer! En minst sagt fullspäckad säsong som sedvanligt avslutades med en familjedag för alla våra aktiva funktionärer. Det prestigefyllda vandringspriset ”SMC Uppsala Crew Carting Championship” stod på spel och togs i år hem av SMC Instruktör Anders Malm. Men nu blickar vi framåt, flyttar inomhus i värmen och använder vinterhalvåret till vidareutbildningar av våra funktionärer. Visste du t.ex att alla instruktörer måste genomgå HLR utbildning minst vartannat år? Dessutom är så klart styrelsen i full gång med planering inför säsongen 2022. Har du ngt du vill vi ska ta upp, har idéer eller vill börja hjälpa till som funktionär så tveka inte att maila ordforande@smcuppsala.se. Med det vill vi från styrelsens sida tacka alla våra medlemmar, kursdeltagare och funktionärer under det gångna året för förtroendet och hoppas vi ses igen unders kursåret 2022. /Tina, ordförande SMC Uppsala

 

 

SMC Uppsala län bildades 1981 och vi är en del av Riksorganisationen Sveriges MotorCyklister. Just nu har vi ca 2650 medlemmar i distriktet.

Vi genomför årligen ca 40 – 50 olika aktiviteter. Många av dessa är fortbildning för motorcyklister där Knix på gokartbana står för den största delen.

Här på hemsidan kan du läsa mer om vad som händer i distriktet eller få lite tips till motorcykelturen.forumet kan du diskutera sånt som är angeläget för dig.

Tveka inte att höra av dig till oss, vi finns till för dig som motorcyklist i länet.

Är du intresserad att vara med och hjälpa till i styrelsen så hör av dig till valberedning at smcuppsala.se eller ordforande at smcuppsala.se

Även flera funktionärer till verksamheten på Rörken behövs, alla funktionärer på Rörken får i mån av plats prova på att köra helt gratis på banan. 

Ju fler vi är ju mer verksamhet kan vi åstadkomma.Välkommen!

PS. Verksamhetsberättelse och övriga årsmöteshandlingar läggs ut vartefter de är klara på vår hemsida: https://www.svmc.se/Distrikt/uppsala/Organisationen/Arsmote/.

 

Hälsningar
Styrelsen SMC Uppsala län

Klicka på länkarna nedan för att läsa mer om våra nyheter.