Välkommen till SMC Uppsala län!

11 oktober 2022
Hösten är här och många har nu redan ställt in hojen för vinterförvaring. För SMC Uppsalas del innebär oktober att vår kursverksamhet för 2022 är till ända. Men också att vi i stället ser fram mot en rad funktionärsutbildningar och inte minst att starta upp planeringen inför säsongen 2023.
Under vår sista Knix tillika den 20:e för 2022 uppmärksammades våra 3 mesta kursdeltagare för året. Se foto!
1 - Thomas Grut - 19 kurser (Avrostning, Knix och gruskurser)
2 - Jesper Apell - 18 kurser
3 - Erik Winder - 17 kurser
Imponerande och kul att ni trivs så bra med oss i SMC Uppsala. Välkomna åter 2023!
När gick du senast in på SMCs hemsida och redigerade dina kontaktuppgifter under ”Mitt konto”? Att du har registrerat en mailadress och rätt mailadress är väsentligt för att du ska kunna ta emot information och erbjudanden. Så in och dubbelkolla dina uppgifter!

Att du som medlem i SMC också tillhör SVEMO vet förhoppningsvis alla? Så varför inte logga in även där. Kanske ska du tävla under 2022 och behöver lösa licens? Eller passa på och ta del av all utbildning som erbjuds. Många kurser är helt gratis och digitala med allt från L-ABC till Krishantering och Trygg Idrott. 

Glöm nu inte heller att ha koll på vår Facebooksida där all info kommer ut som färskast!

Ride safe // SMC Uppsalas styrelse

Sveriges MotorCyklister Uppsala Län

 

 

 

 

SMC Uppsala län bildades 1981 och vi är en del av Riksorganisationen Sveriges MotorCyklister. Just nu har vi ca 2650 medlemmar i distriktet.

Vi genomför årligen ca 40 – 50 olika aktiviteter. Många av dessa är fortbildning för motorcyklister där Knix på gokartbana står för den största delen.

Här på hemsidan kan du läsa mer om vad som händer i distriktet eller få lite tips till motorcykelturen.forumet kan du diskutera sånt som är angeläget för dig.

Tveka inte att höra av dig till oss, vi finns till för dig som motorcyklist i länet.

Är du intresserad att vara med och hjälpa till i styrelsen så hör av dig till valberedning at smcuppsala.se eller ordforande at smcuppsala.se

Även flera funktionärer till verksamheten på Rörken behövs, alla funktionärer på Rörken får i mån av plats prova på att köra helt gratis på banan. 

Ju fler vi är ju mer verksamhet kan vi åstadkomma. Välkommen!

PS. Verksamhetsberättelse och övriga årsmöteshandlingar läggs ut vartefter de är klara på vår hemsida: https://www.svmc.se/Distrikt/uppsala/Organisationen/Arsmote/.

 

Hälsningar
Styrelsen SMC Uppsala län

Klicka på länkarna nedan för att läsa mer om våra nyheter.