Välkommen till SMC Uppsala län

OBS! Missa inte heldag på Rörken - BKK steg 1 den 7 augusti LÄNK

Testa elmotorcyklar vid Rörken 27 juni!
Vill du testa att köra en elmotorcykel? Måndagen den 27 juni har du chansen att få testa SMC:s elmotorcyklar på Rörken. Personal från SMCs kansli finns på plats 18.00-21.00. Ingen förhandsanmälan krävs - det är bara att komma och köra! Men du måste självklart ha körkort för att få provköra samt skriva under ett låneavtal (Självrisken 15 000:-)
SMC har tillgång till tre stycken eldrivna motorcyklar:en Energica ESSESE9, en Energica Eva Rebel R samt en Zero SR/F. Provkörningarna görs på landsväg.
Sommaren 2022 genomför SMC projektet Vision Electric, en landsomfattande turné med ett 30-tal stopp från norr till söder . Här kan motorcyklister i hela landet testa och skapa en egen uppfattning om hur det fungerar med eldrivna motorcyklar. SMC ser fram emot att få ta del av medlemmarnas synpunkter.
Provkörning
Resultatet från provkörningarna med alla synpunkter, åsikter och kommentarer sammanfattas i en slutrapport. Projektet handlar om att SMC vill få mera kunskap i MC politiska förhandlingar, så vi kan skydda våra intressen. Därför behöver vi din hjälp. Detta kommer handla om världens största oberoende test av eldrivna motorcyklar.
Läs mer om Vision Electric på hemsidan. https://www.svmc.se/vision-electric/ eller titta på filmer på Youtube. https://www.youtube.com/user/SMCCentralt

Snart kommer förresten ett till erbjudande i din mailkorg, så när gick du senast in på SMCs hemsida och redigerade dina kontaktuppgifter under ”Mitt konto”? Att du har registrerat en mailadress och rätt mailadress är väsentligt för att du ska kunna ta emot information och erbjudanden. Så in och dubbelkolla dina uppgifter!

Att du som medlem i SMC också tillhör SVEMO vet förhoppningsvis alla? Så varför inte logga in även där. Kanske ska du tävla under 2022 och behöver lösa licens? Eller passa på och ta del av all utbildning som erbjuds. Många kurser är helt gratis och digitala med allt från L-ABC till Krishantering och Trygg Idrott. Slutligen så behöver vi som alltid fler funktionärer. Kanske du av någon anledning står utan hoj men gärna hjälper till runt kursdagarna istället som resurs, eller så kanske det känns bra att variera kursdeltagande med funktionärstjänst? Maila då ordforande@smcuppsala.se Du kanske redan kört en massa KNIX och storbana i SMCs regi och funderar på att utbilda dig till instruktör? Då mailar du i stället mct@smcuppsala.se

Glöm nu inte heller att ha koll på vår Facebooksida där all info kommer ut som färskast!

Ride safe // SMC Uppsalas styrelse

Sveriges MotorCyklister Uppsala Län

 

 

 

 

SMC Uppsala län bildades 1981 och vi är en del av Riksorganisationen Sveriges MotorCyklister. Just nu har vi ca 2650 medlemmar i distriktet.

Vi genomför årligen ca 40 – 50 olika aktiviteter. Många av dessa är fortbildning för motorcyklister där Knix på gokartbana står för den största delen.

Här på hemsidan kan du läsa mer om vad som händer i distriktet eller få lite tips till motorcykelturen.forumet kan du diskutera sånt som är angeläget för dig.

Tveka inte att höra av dig till oss, vi finns till för dig som motorcyklist i länet.

Är du intresserad att vara med och hjälpa till i styrelsen så hör av dig till valberedning at smcuppsala.se eller ordforande at smcuppsala.se

Även flera funktionärer till verksamheten på Rörken behövs, alla funktionärer på Rörken får i mån av plats prova på att köra helt gratis på banan. 

Ju fler vi är ju mer verksamhet kan vi åstadkomma. Välkommen!

PS. Verksamhetsberättelse och övriga årsmöteshandlingar läggs ut vartefter de är klara på vår hemsida: https://www.svmc.se/Distrikt/uppsala/Organisationen/Arsmote/.

 

Hälsningar
Styrelsen SMC Uppsala län

Klicka på länkarna nedan för att läsa mer om våra nyheter.