Inom SMC Club händer det roliga saker. Här kan du läsa om mc-träffar, fester, hojturer, samlingskvällar och annat som motorcyklister roar sig med under MC-säsongen.

Det mesta inom SMC Club sker inom våra 400 klubbar eller 21 distrikt. Gå till det distrikt du vill veta mer om och sök den information du vill ha. Länk hittar du här.

Lämna material till SMC Boken, webkalender och mobilapp

Träffar, rallyn, events, rabatter mm.

Träffar, rallyn, BRÖ-register och annat material som lämnats före 15 december publiceras i den tryckta SMC Boken som skickas till alla medlemmar i mars. Uppgifter som lämnas resterande del av året publiceras på webben samt  i SMC-appen (Iphone och Android).

Läs mer och hitta alla formulär för att lämna uppgifter 

 

 


 

HOJ-X

Kryssning med massor av fest, rock n' roll, dans, tävlingar, utställning och annat skoj. Hoj-X arrangeras i samarbete med TallinkSilja.

Här kan du läsa mer om

HOJ-X 2016
 

 

Mälaren Runt

Sveriges i särklass största gemensamma körning. Mälaren Runt är ett begrepp, en folkfest, en upplevelse som ingen sann motorcyklist får missa. Den 16 augusti kördes årets Mälaren Runt.

Läs mer om Mälaren Runt.

   

Fotogalleri

Har du tagit en bra MC-bild?

SMC behöver bra, roliga och informativa bilder till foldrar, broschyrer, hemsidan och liknande. Så du som vill dela med dig av dina bilder är välkommen att skicka in till vårt Fotogalleri. OBS: Du ger samtidigt SMC rätten att fritt använda och publicera bilderna på webb och i tryck. Vi skriver förstås ditt namn då fotobyline anges.

Under sommaren och hösten 2012 hölls en Fototävling och vi fick massor av fina bidrag. Dessa ligger i Fotogalleriet.

Klicka här för att komma till albumen där du kan ladda upp bilder.