Annonser

 

Inom SMC Club händer det roliga saker. Här kan du läsa om mc-träffar, fester, hojturer, samlingskvällar och annat som motorcyklister roar sig med under MC-säsongen.

Det mesta inom SMC Club sker inom våra 400 klubbar eller 21 distrikt. Gå till det distrikt du vill veta mer om och sök den information du vill ha. Länk till distriktens egna sidor hittar du här.

Träffar, rallyn, events, rabattställen, MC-klubbar, MC-parkeringar mm.

Hittar du i den tryckta SMC Boken, i vår mobilapp och här på hemsidan

  • Kalender  med träffar, kurser, tävlingar och andra evenemang
  • Intressanta platser såsom rabattställen, mötesplatser, MC-parkeringar, MC-klubbar och andra intressanta platser

Vi tar tacksamt emot uppgifter om träffar, evenemang och annat. Träffar, rallyn och annat material som lämnats före 15 december varje år publiceras i nästkommande års tryckta SMC Bok som skickas till alla medlemmar i mars.

Lämna material senast 15 december

Uppgifter som lämnas resterande del av året publiceras på webben samt  i SMC Appen (Iphone och Android).

Via  den här länken  kan du lämna material till SMC Boken, webkalendern och mobilappen.

I detta formulär lämnar du förändrade uppgifter när det gäller styrelse, adress och kontaktperson för din klubb. Uppgifterna läggs i SMC:s databas samt publiceras i SMC Boken.

 

 


 

HOJ-X

Kryssning med massor av fest, rock n' roll, dans, tävlingar, utställning och annat skoj. Hoj-X arrangeras i samarbete med TallinkSilja.

Här kan du läsa mer om
HOJ-X 2018
 

 

Mälaren Runt

Sveriges i särklass största gemensamma körning. Mälaren Runt är ett begrepp, en folkfest, en upplevelse som ingen sann motorcyklist får missa. Den 16 augusti kördes årets Mälaren Runt.

Läs mer om Mälaren Runt.

 

SMC:s Riksträff

Hojutflykter, både på asfalt och grus. Gruskurs-light med rutinerade instruktörer, provkörningar av motorcyklar, fisketur, rock´n roll och inte minst gemenskap med andra likasinnade. Läs mer om SMC:s andra Riksträff som arrangeras på Romme Alpin.

Fotogalleri

Har du tagit en bra MC-bild?

SMC behöver bra, roliga och informativa bilder till foldrar, broschyrer, hemsidan och liknande. Så du som vill dela med dig av dina bilder är välkommen att skicka in till vårt Fotogalleri. OBS: Du ger samtidigt SMC rätten att fritt använda och publicera bilderna på webb och i tryck. Vi skriver förstås ditt namn då fotobyline anges.

Under sommaren och hösten 2012 hölls en Fototävling och vi fick massor av fina bidrag. Dessa ligger i Fotogalleriet.

Klicka här för att komma till albumen där du kan ladda upp bilder.