Annonser

Inom SMC Club händer det roliga saker. Här kan du läsa om mc-träffar, fester, hojturer, samlingskvällar och annat som motorcyklister roar sig med under mc-säsongen.

Det mesta inom SMC Club sker inom våra 400 klubbar eller 21 distrikt. Gå till det distrikt du vill veta mer om och sök den information du vill ha. Länk hittar du här.

 

Lämna material till SMC Boken, webkalender och mobilapp

Träffar, rallyn, events, rabatter mm.

Träffar, rallyn, BRÖ-register och annat material som lämnats före 15 december publiceras i den tryckta SMC Boken som skickas till alla medlemmar i mars. Uppgifter som lämnas resterande del av året publiceras på webben samt  i SMC-appen (Iphone och Android).

Läs mer och hitta alla formulär för att lämna uppgifter 

 

HOJ-X !

SMC arrangerar varje år en kryssning med massor av fest, rock n' roll, dans, tävlingar, utställning och annat skoj. Som en MC-träff fast till havs.

Här kan du läsa om  Hoj-X 2014


 

Fotogalleri

Har du tagit en bra MC-bild?

SMC behöver bra, roliga och informativa bilder till foldrar, broschyrer, hemsidan och liknande. Så du som vill dela med dig av dina bilder är välkommen att skicka in till vårt Fotogalleri. OBS: Du ger samtidigt SMC rätten att fritt använda och publicera bilderna på webb och i tryck. Vi skriver förstås ditt namn då fotobyline anges.

Under sommaren och hösten 2012 hölls en Fototävling och vi fick massor av fina bidrag. Dessa ligger i Fotogalleriet.

Klicka här för att komma till albumen där du kan ladda upp bilder.

 

 

 

HOJ-X 2012 blev en Succé!

Den 17-19 februari 2012 gick årets HOJ-X av stapeln. Denna gång åkte vi till Riga på en 40-timmars kryssning. Ombord hade vi med oss Micke Rickfors, Sara Löfgren, TimeMachine, Andreas Löfgren och många fler. Läs mer här.