Annonser

 

SMC:s Riksträff nummer två på Romme Alpin

Hojutflykter, både på asfalt och grus. Gruskurs-light med rutinerade instruktörer, provkörningar av motorcyklar, fisketur, rock´n roll och inte minst gemenskap med andra likasinnade. Där har ni en del av innehållet i SMC:s andra Riksträff.

Förra årets Riksträff med SMC blev en succé. Nu upprepar vi det. Klockan 14.00 fredagen den första september brakar det loss på Romme Alpin strax utanför Borlänge. Sedan kör vi till söndag morgon den tredje september då vi beger oss hemåt igen.

De första turerna och utflykterna, både på grus och asfalt startar redan på fredag efter lunch. Viktigt att påpeka är att det absolut inte handlar om några avancerade grusturer utan snarare en touringtripp på det underlaget. Vi väljer ut ett par resmål och kör ett par timmar i fantastisk natur där det går att se både älg och björn om man har tur. Örebro Allstars som innehåller stommen till Kenneth and the Knutters underhåller både fredag och lördag. Självklart blir det ”After Bike” båda dagarna.

Romme Alpin ligger strax utanför Borlänge och erbjuder boende och gemytlighet i världsklass.
Bokar gör du på mail till: alpin@rommealpin.se. Eller på telefon, 0243-795800.

Priserna startar på låga 840 kronor per person för boende i fembäddsrum. Vill ni bo färre i ett rum kostar det lite mer. I boende ingår frukost, sänglinne och städning så det behöver du inte fundera på.

Matpaket beställer du när du bokar. Det kostar 860 kronor för båda kvällarna och lunchen på lördagen.

Vill du prata med Romme Alpin på telefon gör du det på: 0243-79 58 00.