Annonser

 

Dags för tredje Riksträffen

Boka in första helgen i september för från och med fredagen den sista augusti till söndagen den andra september träffas vi i gen på Romme Alpin och umgås, kör hoj, skjuter hagelbrakare, går tipspromenad, kör Knix, partar, dansar och kanske plockar svamp, vem vet.

Klockan 14.00 fredagen den sista augusti drar vi igång på Romme Alpin. Sedan kör vi till söndag morgon den andra september då vi beger oss hemåt igen. De första turerna och utflykterna, både på grus och asfalt startar redan på fredag eftermiddag. Viktigt att påpeka är att det absolut inte handlar om några avancerade grusturer utan snarare en touringtripp på det underlaget. Vi väljer ut ett par resmål och kör ett par timmar i fantastisk natur där det går att se både älg och björn om man har tur. Under två dagar kör vi en träff i gemytlighetens tecken med hojturer, gruskurs light, rock´n roll, musikquiz och god mat och dryck. Självklart blir det ”After Bike” med underhållning båda dagarna.

Romme Alpin ligger strax utanför Borlänge och erbjuder boende och gemytlighet i världsklass. Här finns både relax och gym och restaurangen tar emot samtliga riksträffare samtidigt. 

All info om priser och dylikt kommer senare. Håll utkik på denna sida!