Annonser

 

Så här blir du medlem i SMC

Du har flera metoder att välja på för att bli medlem i SMC. Välj nedan tack. Medlemskapet är per kalenderår.

Bli medlem direkt på nätet

Klicka här för att bli medlem på nätet. Endast enskilt och ungdomsmedlemsskap. Du får ditt medlemsnummer direkt på skärmen efter du registrerat ditt medlemsskap. Välj denna metod om du snabbt vill kunna anmäla dig till kurser.

Vi accepterar följande betalsätt: Visa, Mastercard samt faktura.

Bli medlem

Medlemsskapet via klubb

Klicka här och fyll i dina uppgifter. Medlemskortet får du cirka tre veckor efter registrerad inbetalning (gäller ej i slutet av året). Fungerar både för direkt- och klubbanslutna.

Familjemedlemskap via nätet

Som familjemedlem räknas gift, sambo som bor på samma adress. Egna och sambos barn kan vara folkbokförda på annan adress. Man räknas som barn upp till och med det år man fyller 19 år. Trycksaker utgår endast i ett exemplar per familj men alla får medlemskort. Personnummer och namn för varje familjemedlem måste uppges till SMC! Klicka här och fyll i formuläret tack!

Inbetalning till BankGiro

Betala in medlemsavgiften till BankGirokonto 302-2506. I meddelandefältet skriver du "Ny medlem", ditt personnummer, namn, adress, e-post samt telefonnummer (dagtid). Vi registrerar ditt medlemskap när betalning inkommit. Medlemskortet får du cirka tre veckor efter registrerad inbetalning.

SMC har enskilt-, familje- och ungdomsmedlemskap. Brytpunkt för "medlemskapsår" är sista mars, så om du blir medlem under året gäller ditt medlemskap till och med sista mars. Du kan dessutom få rabatt på din medlemsavgift om du är medlem i en SMC-ansluten MC-klubb. 

Medlemsavgifter

Enskilt medlemskap kostar 395 kronor. I detta ingår bland annat tidningen MC-Folket med åtta nummer per år, SMC-Boken, rabatter, förmåner och möjligheten att delta på SMC:s kurser och resor. Är du samtidigt medlem i en SMC-ansluten lokal MC- eller riksklubb betalar du bara 345 kronor i årsavgift.

Familjemedlemskap kostar 495 kronor.

Som familjemedlem räknas gift, sambo boende på samma adress. Egna och sambos barn (till och med det år man fyller 19 år), kan vara folkbokförda på annan adress. Trycksaker utgår endast i ett exemplar per familj men alla får medlemskort. Namn och personnummer för varje familjemedlem måste uppges. Är familjen samtidigt medlem i en SMC-ansluten lokal MC- eller riksklubb betalar ni bara 445 kronor i årsavgift.

Ungdomsmedlemskap kostar 225 kronor.

Du räknas som ungdom upp till och med det år man fyller 25 år. Medlemsavgiften är densamma oavsett om du är med i en SMC-ansluten klubb, i övrigt är medlemskapet identiskt med det enskilda.

 

I samband med min betalning av SMC:s medlemsavgift ger jag mitt samtycke till att mina personuppgifter lagras i SMC:s medlemsregister. Jag förbehåller mig dock rätten till att i efterhand få mina uppgifter borttagna ur registret om jag så önskar. 

Därför efterfrågar vi ditt personnummer

För ett väl fungerande medlemsregister och bättre service till dig som medlem vill vi ha ditt personnummer. Läs mer om detta här.

 

 

 

Så här ser medlemskortet ut.