Annonser

 

Hoj-X 2018 Bokningen är öppen!

Hoj-X med gratis MC-mässa. Sveriges MotorCyklister gör sin 13:e Hoj-X den 2-4 februari 2018 med Silja Symphony. Vi kör återigen en 36-timmars kryssning. Fokus är på att partaja, umgås och dansa. Det är grejen med Hoj-X. Man träffas och umgås med sina hojpolare och dansar loss på dansgolvet. Klara artister är Barbados, Andy and the Rockets och Örebro Allstars. Det garanterar att du kan skaka loss på dansgolvet hela kvällen.

Självklart ska man hänga med någon av bussarna och besöka MC-mässan i Helsingfors på lördagen. Mässan i Finland bjuder också på ett större inslag av Custom-hojar och det sägs att det finaste Finland har att uppbringa i den världen finns på plats.
Mässan är gratis för Hoj-X-arna. Busstransfer kostar 135 kronor. 

När det gäller underhållningen blir det en blandad kompott som brukligt. MC-Folkets karaoke är ett gjutet inslag och du får självklart höra vad du kan göra med SMC. Stor modevisning blir det också där du kan se många nyheter vad gäller hojkläder.

Hoj-X och Tallink Silja ger kick-back till SMC-klubbar

Hoj-X ger din MC-klubb chansen att fylla på klubbkassan samtidigt som ni festar och har kul med era klubbkompisar.

Alla SMC-ansluta klubbar erbjuds nämligen kick-back för klubbmedlemmar som bokar plats på Hoj-X senast 31 december. Läs mer om det här

Barbados

...är ett av Sveriges mest populära dans/show band som stått för förnyelse inom branschen under sjutton års tid. Låtar som Hold Me, Belinda, Grand Hotel, Rosalita, Kom Hem, Se Mig, Allt Som Jag Ser, Världen Utanför samt Bye Bye känns kanske igen.

De har hittills hunnit med att ge ut tretton fullängdsskivor, ett tjugotal singlar och en video. Tre grammisar, tolv guldskivor och tre platinaskivor har hängts upp på troféväggen. Barbados har medverkat i Melodifestivalen inte mindre än fyra år i rad, 2000-2003.

Örebro Allstars

Bandet med stommen från Kenneth and the Knutters är ett stående inslag på Hoj-X. Räkna med ett par Knutterslåtar även i år. Bandets fem medlemmar har alla lirat i olika bandkonstellationer i över 20 år och är fortfarande mer eller mindre musikerproffs.

Örebro All-Stars är dock ett äkta kul-att-lira-ihop-band där boogie, rock, hårdrock, pop soul och disko står på coverlistan. De lirar vad du vill, och de lirar på begäran och inte för ofta.

Andy and the Rockets

Resan började 2012 då ett samarbete med en producent från Västerås inleddes, och bara några veckor senare var hitlåten Shy Girl inspelad. Låten spelades frekvent både hos Sveriges Radio och andra radiostationer, och spelas fortfarande på radio över hela landet. Under åren som gått har de spelat med band som Lasse Stefanz, Top Cats och John Lindberg Trio. De har också deltagit i The Boppers 40-års jubileum under sommaren. 

MC-Folkets soffhäng

Vi förvandlar hela scenen till en lounge med soffor och skön musik. Under soffhänget på lördagseftermiddagen får du träffa både kaptenen och maskinchefen. Frågorna var många förra kryssningen och de båda svarade på samtliga. Efter frågestunden blir det besök både i maskinrummet och på bryggan. Självklart kör vi en musikquiz även i år. Och den mycket populära buggkursen och buggtävlingen kommer självklart tillbaka.

Bokningen är öppen för Hoj-X 2018.  Läs mer och BOKA HÄR
Eller ring: 08-666 33 33.

Vi har 500 biljetter till boka-tidigt pris. Då betalar du låga 590 kronor per person.

Incheckning och ombordstigning på Helsingforsbåtarna

Incheckning av passagerare avslutas 30 minuter före avgång.

Läs mer om regler och incheckning på Tallinks hemsida.

Bussanslutning

Tallink Siljas bussar går till/från flera orter. Ta med kompisarna och åk buss till Hoj-X. Här kan de se tidtabell och orter för bussanslutning. Bussrean bokas samtidigt som du bokar kryssningen.

Fakta om Silja Symphony

Fartyget är tillsammans med sitt systerfartyg Silja Serenade Östersjöns riktiga pärlor när det kommer till kryssningsupplevelser. På gågatan mitt i fartyget finns butiker och restauranger. Här kan du läsa mer om Silja Symphony.

 


Hoj-X är en hejdlöst rolig MC-träff till sjöss.  Kryssningen arrangeras i samarbete med TallinkSilja.


Bokningen är öppen för Hoj-X 2018.  Läs mer och BOKA HÄR
Eller ring: 08-666 33 33.

Vi har 500 biljetter till boka-tidigt pris. Då betalar du låga 590 kronor per person.


Barbados är ett av Sveriges mest populära dans/show band

 

 

Örebro Allstars gjorde succé förra kryssningen, så på allmän begäran kommer de att rocka loss även på 2018-års Hoj-X.

Andy and the Rockets rockar koss på båten.