Annonser

 

Hoj-X kryssning

Hoj-X är en hejdlöst rolig MC-träff till sjöss.  Hoj-X arrangeras i samarbete med TallinkSilja. 3:e februari 2017 lättar vi ankar från Värtahamnen för att ta oss till Helsingfors. Vi kommer tillbaka den 5:e. Två nätter alltså!

Precis som förra kryssningen bjuder vi på gratis inträde på den finska MC-mässan. Mässan bjuder på ett större inslag av Custom-hojar och det sägs att det finaste Finland har att uppbringa i den världen finns på plats.

Boka anslutningsbuss tur och retur från hamnen till mässan för endast 135 kr så bjuder SMC på inträde och VIP-entré.

Ett erbjudande som förra gången lockade 400 personer fördelat på åtta turistbussar som åkte från hamnen till mässområdet.

Arvingarna med flera ombord

Ombord på båten blir det massor av skoj.

Arvingarna - det välkända bandet från Göteborg bildades 1989 och kör ett rock och schlagerframträdande på fredagen, förhoppningsvis inför en fullsatt båt. Att de vunnit schlagerfestivalen med Eloise är det väl ingen som missat och fråga är väl om vi får höra den.
I somras gjorde grabbarna, Casper Janebrink, Lars Larsson, Kim Carlsson och Tommy Carlsson, ett bejublat framträdande i magasinet på Hojrock under ”Bågar och Bubbel”. Det var full fart från början till slut och publiken stannade kvar även fast det startade andra band på stora scenen. Nu gör de debut på Hoj-X och ska se till att båten gungar rejält.

-Vi gör ju inte bara dansmusik utan nu snackar vi lite hårdare musik. Ett par av oss är ju hojåkare och fattar vad knuttarna vill ha. Det tänker vi leverera, säger Casper Janebrink.    

Andra artister är John Lindberg Trio, meriterade rockabillygrabbar från Enviken

Örebro Allstars som gjorde succé förra kryssningen och Cavanaugh från Borlänge som enbart kör eget material av det lite hårdare slaget.

Dessutom återkommer trubadur Chris Kläfford. Han gjorde succé i puben förra Hoj-X och satte nivån för hela arrangemanget.

Kenneth och Louise Nordström från Danskonsulten i Stockholm ger dig chansen att på lördagseftermiddagen lära dig grunderna i bugg. De två proffsen ger dig alltså möjligheten att till kvällen bjuda upp din favorit och visa upp vad du kan. Dessutom kan du ställa upp i buggtävlingen på kvällen och vinna en heldagskurs på bana med SMC School.

Lägg därtill MC-Folkets karaoke, besök i maskin och uppe på bryggan och en hel radda andra aktiviteter och du förstår att det är bara att boka in datumet.

Bokningen är öppen för Hoj-X 2017.  Läs mer och BOKA HÄR  eller ring 08-6663333.


Hoj-X och Tallink Silja ger kick-back till SMC-klubbar

Hoj-X ger din MC-klubb chansen att fylla på klubbkassan samtidigt som ni festar och har kul med era klubbkompisar.

Alla SMC-ansluta klubbar erbjuds nämligen kick-back för klubbmedlemmar som bokar plats på Hoj-X senast 31 december. Läs mer om det här.

 

Till vänster hittar du länkar till tidigare års kryssningar

 

Incheckning och ombordstigning på Helsingforsbåtarna

Incheckning av passagerare avslutas 30 minuter före avgång.

Läs mer om regler och incheckning på Tallinks hemsida.

 

Bussanslutning

Tallink Siljas bussar går till/från flera orter. Ta med kompisarna och åk buss till Hoj-X. Här kan de se tidtabell och orter för bussanslutning. Bussrean bokas samtidigt som du bokar kryssningen.

 

Fakta om Silja Symphony

Fartyget är tillsammans med sitt systerfartyg Silja Serenade Östersjöns riktiga pärlor när det kommer till kryssningsupplevelser. På gågatan mitt i fartyget finns butiker och restauranger. Här kan du läsa mer om Silja Symphony.

 


Arvingarna - det välkända bandet från Göteborg.

Örebro Allstars gjorde succé förra kryssningen, så på allmän begäran kommer de att rocka loss även på 2017-års Hoj-X.

Cavanaugh från Borlänge kör eget material av det lite hårdare slaget.

John Lindberg Trio, meriterade rockabillygrabbar från Enviken.

Kenneth och Louise Nordström från Danskonsulten i Stockholm.