Kronobajken är här!

2024-04-04

Vi har spännande nyheter att dela med er idag! 🏍️💥 Senaste numret av Kronobajken har äntligen anlänt tillsammans med MC Folket! Det betyder dubbel dos av intressanta artiklar, inspirerande berättelser och ovärderliga tips för alla motorcykelälskare.

Men, vi måste erkänna ett litet misstag från vår sida. I vår entusiasm angav vi fel datum för det årliga "Se Oss" evenemanget. Vi nämnde tidigare att det skulle äga rum den 1a juni, men rätt datum är faktiskt 1a maj. Vi ber om ursäkt för förvirringen och hoppas att ni kan justera era kalendrar för att vara med oss på detta viktiga evenemang som syftar till att öka synligheten och säkerheten för motorcyklister på våra vägar.

Nu tillbaka till Kronobajken! För er som föredrar en digital kopia kan ni ladda ner den här: Kronobajken 2024

Vi hoppas att ni finner både Kronobajken och samarbetet med MC Folket lika spännande som vi gör. Det är genom sådana partnerskap och gemensamma insatser som vi kan fortsätta att bygga och stärka vår underbara gemenskap av motorcykelentusiaster.

Kom ihåg att markera 1a maj i era kalendrar, och håll utkik efter länken till den digitala versionen av Kronobajken. Låt oss göra detta till en oförglömlig säsong tillsammans!
Facebook event: Se Oss

Kör säkert och med passion,
Ert team på SMC Kronoberg