Lämna material till SMC Boken, hemsidan och SMC Appen

2019-11-18

Deadline för material till nästa års upplaga av den tryckta SMC Boken är 15:e december. Även vissa distriktsbilagor inhämtar uppgifter från formulären där ni klubbar kan skriva in era träffar och annat. Missa inte att få med just din klubbs träff

Deadline för material till nästa års upplaga av SMC Boken är 15:e december. Även vissa distriktsbilagor inhämtar uppgifter härifrån. 

Allt material läses och godkännes av administratörer i våra 21 distrikt innan de publiceras i SMC-Boken samt här på hemsidan samt i vår mobilapp.

Du måste fylla i korrekta GPS-koordinater. Hitta dessa via kartbilden på Eniro eller Googlemaps. Ställ markören på platsen, högerklicka och välj "Vad finns här". kopiera de koordinater som står i formatet "WGS 84 decimal". Klistra in "lat" och "lon" i rätt ruta i formuläret. 

Klicka på nedanstående rubriker för att komma till respektive formulär att fylla i. Skriv kortfattat.

Träffar, rallyn och events

Arrangemang av SMC-klubbar eller med SMC anknytning. Fyll i alla obligatoriska uppgifter.

Rabattställen / mötesplatser

Tips om lokala ställen som ger SMC-rabatt på logi, fika&mat, olja, däck, personlig utrustning, MC-delar. Om ni bjuder på t.ex boende skriver ni "Gratis" i rutan där man anger rabatt i kronor eller procent.

Klubbuppgifter 

Här lämnar du förändrade uppgifter när det gäller styrelse, adress och kontaktperson för din klubb. Uppgifterna läggs i SMC:s databas samt de som inkom före 15 december publiceras i SMC Boken. Klubbens GPS-koordinater måste anges för att klubben ska synas i mobilappen och på webben. Om klubben inte har klubbstuga, ange ordförandes bostadsort eller centrumpunkt i orten.