Annonser

 

SMC Resor 2019

Vill du resa på motorcykel men slippa att planera resrutter, boka färjor och boende? Känner du dig osäker på språket, vill du slippa åka ensam, vill du få tips av en kunnig reseledare och vill du få nya vänner? Då är du välkommen att hänga med oss på en SMC-resa. Vi smygstartar reseprogrammet 2019 med tre resor till Nya Zeeland, Påsk i USA och en vårresa till Andalusien. Klicka på rubriken så kommer du till resan. Hela reseprogrammet kommer i MC-Folket 1/2019 i början av december. Bokningen för övriga resor 2019 öppnar i december sedan tidningen kommit till alla SMC-medlemmar. Klicka på rubriken så kommer du till resan.

Nya Zeeland från syd till norr 28 februari-22 mars

För dig som tycker att naturupplevelser är det viktigaste på en resa har du nu chansen att få uppleva Nya Zeeland. Det är ett av de mest isolerade länderna i världen. Maorifolket, de första invånarna på ön kallade den för Aoteaora, långa vita molnens land. Tack vare den sena upptäckten av ön och det låga befolkningsantalet har landet bevarat en ren och orörd miljö. Sydalperna, fjordar och glaciärer skapar ett magnifikt landskap på sydön. Den norra ön karakteriseras av vulkaniskt landskap och utbredd termal aktivitet. Vägarna är som gjorda för MC-körning och slingrar sig genom fantastisk vackert landskap. Guiderna har bott på södra ön i ett år och har åkt på alla vägar som gick att åka på. De lovar visa både måsten för turister men också sina egna smultronställen.

Guider: Ana och Ronny Jansson

 

 

Andalusien på våren, 6-13 april

Varför inte börja MC-säsongen tidigt på våren? Du flyger själv ner till Malaga där en hyrd motorcykel väntar på dig och sju dagars härlig MC-körning på extremt kurviga vägar i vackra Andalusien. Vi bor i La Posada Azul i byn Tolox och kör dagsturer med SMC-guide eller på egen hand om du hellre vill det. Vägarna är osannolikt underbara för MC-körning. Alla deltagare får kartor för de guidade turerna. Förläng MC-säsongen och res med oss till södra Spanien i vår! 

Guide: Roger Söderbom 

 

 

Påsk i USA, touring i tre delstater 13-22 april

Detta är en MC-resa till stora sevärdheter i västra USA. Vi kör cirka 220 mil i en härlig medeltemperatur på 28 grader i tre delstater; Kalifornien, Arizona och Nevada.  Resan börjar och slutar i Los Angeles. Vill du komma tidigare eller stanna efter resan är det möjligt att kombinera.  Du får uppleva Vilda Västern, soliga Kaliforniens stränder och häftiga Hollywood, nattlivet i Las Vegas, magnifika Grand Canyon och häftiga Hooverdammen. Vi bor på hotell med minst tre stjärnor. Samtliga har pool där du kan svalka dig efter dagens MC-tur.  Resan körs under 1,5 vecka i samband med påsk vilket gör att du bara behöver använda fem semesterdagar. 

Guide: Micke Långs