Andalusien 2013, 16-22 mars

Du bokar din egen resa till Malaga för en vecka i Spanien. På hyrd MC väntar dig fem dagars körning i det vackra Andalusien.

SMC bokar motorcyklar, boende i dubbelrum på La Posada Azul i byn Tolox. Frukost ingår i priset men vi tillagar den själva. Dagsturer med SMC-guide eller på egen hand om så önskas. Vi kan ge dig tips om vackra vägar.

Bokningen stängd

   
 

Tyskland, Elbe 8-12 maj

Följ med SMC och upplev våren i Norra Tyskland. Vi åker i samband med Kristihimmelsfärdshelgen 8-12 maj.
Den här resan passar dig som inte varit ute på kontinenten med din hoj. Vi håller ett lugnare tempo.

Bokningen stängd

   
 

Isle of Man 27 maj-12 juni

Res till Isle of Man med SMC Travel och se Road Racing under en hel vecka! SMC Travel bokar dina färjebiljetter och ditt boende. Du vistas på Isle of Man under hela tävlingsveckan. Resan börjar 27 maj och avslutas 12 juni 2013 i Göteborg på Stena Lines Tyskland-terminal. Vi är på Isle of Man 30 maj - 10 juni.

Bokningen stängd

 

   
 

Til Tops 23-29 juni

Til Topps är ett MC-äventyr i Norska fjällvärlden. Ett koncept som vi kört i många skepnader i över tio år. Allt från en touringinriktad resa där vi på blandade grus och asfaltvägar kör alla Norges tio högsta vägar, till Grusbus Hardcorevarianten där vi skyr asfalten som pesten och hellre tar en skoterled eller släpar hojarna under en bom när så bjuds.
Vi kör nu en ny variant av klassikern Til Topps, där vi lagt in några fasta boenden och några dagsturer utan packning.

Bokningen stängd

   
 

Norges Tak 6-13 juli

Den ultimata sällskapsresan på MC! En resa med SMC Travel till den norska fjällvärlden med de allra högsta topparna! Vi färdas uteslutande på asfaltsvägar och finns det någon grusväg så är det ett valfritt alternativ. Välkommen med på den ultimata MC resan, MC-touring när den är som allra bäst!

Bokningen stängd

   
 

Normandie 1- 9 juli

Normandie – historia, calvados och franska landsbygden.
Den 6 juni 1944 tog historien en ny riktning. Följ med och upplev historiens vingslag genom att besöka de platser som var avgörande. Känn på nära håll de personliga och avgörande situationer som tyskar och allierade upplevde.
Vi tar genaste vägen genom Danmark och England och därefter till alla kända och okända platser i norra Frankrike. Vi bor centralt i Bayeux, vilket borgar för härliga kvällar i pittoresk miljö. Alla nätterna på samma hotell, hojen inlåst och massor av kultur runt knuten. Värt varenda krona!

Bokningen stängd

   

Heiligenblut 7-19 juli

Följ med SMC till Heilingenblut i Österrike!
Helingenblut var på 70-talet ett mycket populärt mål för svenska motorcyklister.
Nu när SMC firar 50 år känns det naturligt att göra en riktig jubileumsresa dit!
Den här resan kräver en del av dig som motorcyklist då det blir en del mil på Autobahn.

 Bokningen stängd  

 

Nordkap 16-26 juli

Följ med på ett riktigt MC-äventyr till de nordligaste delarna av Europa med ett besök på Nordkappsklippan som den naturliga vändpunkten. Vi färdas genom stora skogar och över stora fjällvidder i det nordligaste av Sverige, Finland och Norge och njuter utsikt över majestätiska fjäll och fjordar längs den norska atlantkusten från Finnmark och Troms i norr till Nordland och Tröndelag längre söderut. Från Bodö och söderut ner mot Trondheim följer vi den kända Kystriksveg 17. Vi färdas mestadels på asfalt men det kan även bli fina grussträckor. Vi övernattar tillsammans i typiska norska hytte eller modell vandrarhem. Det blir många mil så det är bra om du är van att tillbringa hela dagen på din MC men vi kör aldrig längre körpass än 50-70 minuter innan vi tar paus.

Bokningen stängd

 

Baltikum 26 juli-4 augusti

Polen, Litauen, Lettland och Estland

Baltikum tillhör våra närmaste grannar men ofta känner vi inte till förhållandena där. Här är länder som genomgår en fantastisk utveckling och numera är med­lemmar i EU. Vägarna går i huvudsak i platta områden så naturen är kanske inte lika vacker som när man åker i bergen men att få lära känna sina grannländer och uppleva deras vardag är en fin upplevelse.

Bokningen stängd

 

Färöarna 5-13 augusti

Ta bågen till världens mest oförstörda öar och upplev ett äventyr du sent ska glömma.
De 18 underbart vackra öarna kallas för universums nav och ligger mitt ute i Atlanten mellan Island och Norge.

Bokningen stängd

 

Ungern 22 augusti - 2 september

Ungern är ett land som har en mycket gammal kultur. Under en period var Österrike – Ungern Europas största nation som sträckte sig från delar av Frankrike i väst och Tyskland och Polen i norr.
Idag är Ungern ett land som 2004 inträdde i EU och har en otrolig ekonomisk utveck­ling. Fortfarande finns dock mycket av det gamla Ungern kvar. I de områden som vi föredrar att vistas i förekommer det inte någon turism att prata om. Ute på Pusztan har vi köpt en vinkällare som är vår bas för att knyta kontakter med lokalbefolk­ningen och skaffa oss kun­skaper om Ungerskt vardagsliv.

Bokningen stängd

 

 

Polen 30 juni - 7 juli

Vi har de senaste åren åkt mycket MC i Polen och fastnat för det landet. Vi tänker göra en ny resa i norra Polen som vänder sig till er som inte bara vill åka MC utan också göra olika studiebesök för att se vad Polen kan erbjuda.

Bokningen stängd

 

Inställda Resor 2013

   

Best of Route 66 31/7 - 10/8

Turen startar i Denver, Colorado och avslutas i Los Angeles, Kalifornien. Vi har plockat ut de klassiska ställena och de bästa hojvägarna. Självfallet gör vi en rad avstickare, både till Grand Canyon och det natursköna Sedona. Med på turen är vår guide Claus Diseth som kan det här området som sin egen ficka. Du kan helt koncentrera dig på njutningen av bra kamratskap, härliga hojvägar och naturupplevelsen.

Inställd

 
 

Andalusien 28/9 - 5/10

Du bokar din egen resa till Malaga för en vecka i Spanien. På hyrd MC väntar dig fem dagars körning i det vackra Andalusien.

SMC bokar motorcyklar, boende i dubbelrum på La Posada Azul i byn Tolox. Frukost ingår i priset men vi tillagar den själva. Dagsturer med SMC-guide eller på egen hand om så önskas. Vi kan ge dig tips om vackra vägar.

Inställd

   

Highway One 4-12 oktober

Du känner säkert till många av stadsnamnen: Alcatraz, Fishermans Wharf, Golden Gate, Santa Cruz, Monterey, Carmel, Solvang, Santa Barbara, Santa Monica....På den här resan ser vi alltsammans. Det bästa är att vi ser det mesta från motorcykeln! Ta med dig en passagerare eller kör själv! Vi kör längs den fantastiska kustvägen Highway One - detta är så långt ifrån "världens längsta raksträcka" Route 66 du kan komma. Här slingrar sig vägen längs kusten, går igenom vackra småstäder och startar samt slutar i varsin storstad - San Francisco och Los Angeles.

Inställd

 

USA, Östkusten & Blue Ridge Parkway med Joyrides Norge

Tillsammans med Joyrides.no kan vi erbjuda dig en fantastisk 17-dagars rundtur på USA:s Historiske Östkust. Vi startar i Orlando, Florida, och kör på några av USA:ss bästa backroads & motorcykelvägar; Blue Ridge Parkway, Cherohala Scenic Skyway, Foothills Parkway, Tail of the Dragon, Ball Road, Russell Brasstown Scenic Byway och “The Gauntlet”. Vi kör genom “The Real America” med små städer, innan vi avslutar i Daytona Biker Beach med BikeOktoberfest. Tillsammans kör vi 4.000 km på 14 dagar.

Bokningen Stängd

 

Sydafrika Cape Explorer 2013 8 - 22 november

Ett oförglömligt och färgrikt äventyr på två hjul! Vi startar resan i vackra Cape Town, kör österut genom vindistrikt och bergslandskap, till städer som Montague och Oudhoorn i Klein Karoo. På grusvägar kör vi till världskända Addo National Elephantpark. Därifrån kör vi längs Tsitsikamma-skogen och Garden Route med besök i Knysna och Mossel Bay. När vi kommer till Arniston tar vi ett stopp vid Afrikas sydligaste punkt, Cape Agulhas. därefter kör vi till Stellenbosch, och avslutar med Cape Point innan vi vänder åter till Cape Town.

Bokningen Stängd

 

Andalusien 23-30/11

Du bokar din egen resa till Malaga för en vecka i Spanien. På hyrd MC väntar dig sju dagars körning i det vackra Andalusien.

SMC bokar motorcyklar, boende i dubbelrum på La Posada Azul i byn Tolox. Frukost ingår i priset men vi tillagar den själva. Dagsturer med SMC-guide eller på egen hand om så önskas. Vi kan ge dig tips om vackra vägar.

INSTÄLLD