SMC skapar ny mötesplats för singlar

2020-04-01

Som många förstått var detta ett aprilskämt - även om en del önskar att det vore verklighet. Att köra motorcykel är något man gör för sig själv. Men, de flesta vill ha någon att komma hem till och att dela MC-livet med. Därför har SMC nu beslutat att starta mötesplatsen SMC Love. Det är en app där tjejer och killar kan söka kompisar, partners, sambos, särbos och äkta hälfter. Appen är endast öppen för SMC-medlemmar. SMC försöker dessutom få en TV-kanal att nappa på programidén ”Rider Love”.

Genom åren har många medlemmar träffat kärleken genom SMC. aktiviteter som kurser, träffar, Hoj-X, årsmöten, tävlingar, rallyn och annat har fått kärleken att spira. Samtidigt är SMC väl medvetna om att många medlemmar fortfarande inte träffat den man vill dela resten av livet med. Därför startar SMC nu appen SMC Love.

-          Appen SMC Love är en medlemsförmån. Vi vill att i första hand våra medlemmar i ska träffa någon likasinnad. Självklart hoppas SMC också att appen ska ge oss fler medlemmar. Det kanske till och med kan få singlar att börja köra motorcykel? Det skulle vara en extra bonus, säger Love Christensen, SMCs kärleksansvarige.

Alla är självklart välkomna att söka någon likasinnad via SMC Love. SMCs stadgar är tydliga med att vår organisation är öppen för alla oavsett, kön, ålder, könsöverskridande identitet och sexuell läggning.

-          SMC hoppas kunna presentera alla nybildade par i verksamhetsberättelsen som sprids via medlemstidningen MC-Folket. Ju fler, desto bättre, fortsätter Love Christensen.

 SMC Love följer SMCs grafiska riktlinje som bidrar till att stärka bilden av SMC i samhället. Appen är till att börja med en nationell angelägenhet men alla som blir medlemmar kan givetvis söka lyckan i sitt eget distrikt om man inte vill hitta någon i en annan landsdel.

Just nu pågår diskussioner med olika TV-bolag. SMC har dessutom en egen Youtube-kanal. Det finns idag många realityprogram med höga tittarsiffror som handlar om att hjälpa singlar att hitta kärleken. I programmen kan man visa hur motorcyklisterna skruvar på hojarna i garaget, kör en runda på vägen eller går på kurs med SMC.

-          Vem skulle inte vilja titta på ett program som handlar både om motorcyklar och kärlek? Det är mycket mer tittarvänligt än grisar, kor och spannmål. SMC är övertygade om att vi inom kort får se en känd programledare söka deltagare till Rider Love i en TV-kanal nära dig, avslutar Love Christensen.