SMC Travels reseprogram 2017 är klart!

2016-11-06

Nu är SMC Travels reseprogram 2017 klart! Vi har 23 resor på programmet. Här hittar du klassiker som Norges Tak, Dolomiternas vackraste vägar och tävlingarna på Isle of Man. Det finns också nya resmål som t ex Rumänien, USA, Baltikum och Skottland. Det finns helt enkelt en resa för alla! I början av december kommer resefoldern med MC-Folket. När alla medlemmar fått foldern öppnar bokningen måndag 12 december 09.00.

Från och med 2017 säljer vi bara våra egna resor med egna guider med ett undantag - Freundschaftfahrt med Biker Union i Tyskland. Vi är mycket stolta över att kunna presentera reseprogrammet 2017 som innehåller hela 23 resor i Sverige, Norden, Europa och USA. 

Det finns resor som genomförs under en långhelg och det finns resor som pågår drygt två veckor. En gemensam nämnare är att alla resor genomförs av motorcyklister för motorcyklister. Under 2017 har vi 20 guider, samtliga  är SMC-medlemmar som vill dela med sig av sina guldkorn någonstans i världen.  Hela reseprogrammet hittar du här.  

Varför öppnar bokningen 12 december?
Det är viktigt att alla medlemmar får information om resorna 2017 innan bokningen öppnar. Den gemensamma informationskanalen för våra 70 000 medlemmar är medlemstidningen MC-Folket. I nr 1/2017 som dimper ner i medlemmarnas brevlådor i början av december kommer en resefolder med nästa års program. Bokningen öppnar 12 december när vi vet alla tidningen delats ut till alla.  

Tidigare var det möjligt att föranmäla sig till resorna men detta fick mycket kritik eftersom vissa resor var slutsålda då bokningen öppnade. Alla ska ha samma chans att komma med på resorna - därför gäller samma tid och datum för alla. Vissa resor sålde slut på tio minuter ifjol. 

Så här bokar du resa
För att kunna boka resor måste man vara SMC-medlem och logga in på Mitt konto. Du loggar in på Mitt konto med ditt medlemsnummer samt tolvsiffrigt personnummer. Behöver du hjälp eller saknar dator, kontakta SMC. Det är bra om du fixat detta i god tid före 12 december.  SMC Resevillkor. 

Länk till SMC Travels reseprogram 2017.


På Freundschaftfahrt med Biker Union bor vi på Villa Löwenherz. 


I Kroatien kör vi runt i bergen. 


Gillar du Classic racing? Då är Manx GP något för dig.