Ny medarbetare på kansliet

2016-10-31

Idag har vi den glädjande nyheten att presentera en ny medarbetare på SMC:s kansli.
John Jörgensen tillträder, i december, tjänsten som administrativ chef.

I dagsläget är John biträdande jurist på en advokatbyrå. Tidigare har John varit verksam inom polismyndigheten, både som förundersökningsledare och polisman i yttre tjänst.
Inom SMC är John aktiv bland annat som instruktör. Många har säkert träffat och kanske även haft John som instruktör på någon av SMC Skånes kurser. Han brukar sticka ut i mängden då han kommer på sin Harley Davidson Road King. John är känd som den lugne instruktören med ett stort leende och som älskar att få sina deltagare att utvecklas som motorcyklister och bli säkrare förare.


- Mitt intresse för tvåhjulingar med motor började i tonåren med moped. Sedan dess har det rullat på och jag har varit ägare till en del hojar, allt från sport till Harley Davidson. Harley Davidson har jag för tillfället fastnat för och trivs bra med, såväl privat som då jag kör aktivt som instruktör för SMC på bana och grus. Då jag även kört hoj som polis värnar jag för trafiksäkerheten men jag är för den delen inte rädd för att gasa, bara det sker på rätt ställe, nämligen på bana, säger John.

- När jag fick tillfället att arbeta för SMC tvekade jag inte en sekund. Jag ser det som ett unikt tillfälle som jag inte kunde tacka nej till. Min bakgrund som polis och jurist ser jag som en tillgång för SMC medlemmar och SMC verksamhet i stort.  Det blir en spännande tid framöver och vi kommer säker att träffas i något sammanhang. Om inte, fatta din penna, eller tangentbord, och skriv till mig när jag väl är på plats, fortsätter John.

Eftersom John bor i Malmö kommer han inledningsvis att veckopendla till SMC:s kansli i Borlänge, men planerna är att han och hustrun flyttar till Dalarna.
De blivande kollegorna på SMC:s kansli ser fram emot att ha John på på plats i Borlänge och tillsammans med styrelsen hälsar de John varmt välkommen i gänget.

För mer information, kontakta:

Jesper Christensen, generalsekreterare SMC

Stefan Dangardt
, ordförande SMC

John Jörgensen tillträder, i december, tjänsten som administrativ chef på SMC.

 

Många medlemmar har redan stiftat bekantskap med John i hans roll som som instruktör i SMC School, där han kör med sin Harley.