Flyg & buss till Isle of Man

2015-01-26

SMC Travels resor till Isle of Man tog slut snabbare än någonsin i år. Nu har du chansen att hänga med som supporter till Björn Gunnarsson som tävlar i årets TT-tävlingar. Även om det inte är någon av våra egna resor vill SMC tipsa om Björns resa då intresset för att åka till Isle of Man är stort.

När Björn Gunnarsson tävlade på Isle of Man 2014 anordnade teamet bakom Björn en supporterbussresa för 50 deltagare som var mycket uppskattad. När nu Björn ska deltaga i TT-tävlingarna på Isle of Man i vår har teamet utvecklat konceptet ytterligare och siktar på att flyga över 50 supportrar med ett eget chartrat flygplan från Arlanda direkt till Isle of Man.

-Vinsten är en restid som kortats från 2 dygn enkel resa till 3 timmar och det innebär i sin tur att supportrarna får två bonusdygn extra på ön, säger Björns reseledare Peter Karlsson.

Resans upplägg
Avresa sker tidigt fredag morgon 5 juni och hemkomsten blir på kvällen lördagen 13 juni. Boendet på Isle of Man blir i huvudstaden Douglas på gångavstånd från depån i den avgränsade Metzeler-campen. Där bor deltagarna i färdigresta tvåmans beduintält med lyse, ström och fri WiFi i tälten. Campen har egna duschar och toaletter samt en relaxavdelning med soffor, spel och sattelit-TV m.m.

För supportrarna på plats blir det en unik möjlighet att inifrån få följa en svensk deltagares ansträngningar under TT-tävlingarna. Björn har bl.a. lovat återupprepa succén med att guida supportrarna genom idealspåret i turistbuss runt det 6 mil långa varvet.

Pris
Resan är en så kallad kamratresa och  priset är 15 900 kr per deltagare. Anmälan är bindande. Anmäld är man i samma ögonblick som handpenningen på 5 000 kronor inkommit på reseledare Peter Karlssons konto. 

Antalet platser i planet är begränsat till 50 deltagare. Eftersom supporterbussresan till Manx GP i somras fulltecknades på 2 veckor bör intresserade inte avvakta allt för länge med att kontakta Peter Karlsson på: peterportimao@gmail.com för anmälan eller kompletterande frågor.


Björn Gunnarsson med supporters 2014

BG Racing på Facebook