Ny söktjänst för besiktning

2014-06-04

Söker du närmaste besiktningsstation? Sedan slutet av maj finns en ny söktjänst som ska underlätta för alla som ska besiktiga sin bil eller motorcykel genom att hitta till närmaste besiktningsstation. Söktjänsten listar alla besiktningsstationer i hela Sverige och drivs av Besikta Bilprovning.

Sedan det blev möjligt för fler företag att besikta fordon i Sverige har det kommit nya aktörer på marknaden. Det är inte alltid helt enkelt att hitta närmaste station och känna till de alternativ som finns i närområdet. 

 - Vi vet att många upplever både osäkerhet och frustration inför vad som gäller nu när marknaden för bilbesiktning är avreglerad och det finns ett antal besiktningsföretag att välja mellan. Med bokabesiktning.se vill vi förenkla för alla som ska besiktiga sin MC eller bil i hela Sverige att hitta till, och komma i kontakt med sin närmaste bilbesiktning, säger Mariette Lindsjö, marknadschef på Besikta Bilprovning. 

Bokabesiktning.se listar alla bilbesiktningsstationer i hela Sverige, i dagsläget 335 stationer från den sydligaste belägna stationen i Trelleborg till den nordligaste i Karesuando. 

Söktjänsten är gratis och innehåller adress, kontaktuppgifter och karta till alla besiktningsbolag i Sverige. Stationerna listas i alfabetisk ordning eller vilken som ligger närmast.  I söktjänsten kan man även få tips och råd inför sin besiktning. Söktjänsten är anpassad för alla olika plattformar.

Bokabesiktning.se 


Denna station drivs numer av Opus - ett av de nya besiktningsorganen.