MC Träffar, turer och andra evenemang

2014-04-01

Du som gillar att åka på MC-träffar och andra evenemang sitter kanske just nu och bläddrar i SMC Boken som kom med senaste MC-Folket. Vi vill be om ursäkt för att vi gjort en miss. Det saknas nämligen ett antal träffar i boken. Vi vill därför uppmana er att kolla i kalendern här på hemsidan och i appen för aktuell information.

I dagarna har MC-Folket nummer tre, Medical Card och SMC Boken landat hos medlemmarna. Vi hoppas att du fyllt i ditt Medical Card och stoppat det mellan skalet och stoppningen i hjälmen samt satt klisterdekalen på hjälmen. Läs gärna mer om Medical Card.

I SMC Boken hittar du information om medlemsrabatter, resa på MC, boenden och förstås sommarens MC-träffar och evenemang. Tyvärr saknas en del träffar i boken trots att klubbar och SMC:s distriktsrepresentanter gjort helt rätt och lämnat in uppgifter i god.

Det har blivit ett IT-tekniskt fel vid dataöverföringen. Detta skedde efter det att alla träffar sammanställts och redigerats i vår databas och lämnats vidare för bearbetning inför tryck. Därför upptäckte vi inget förrän arrangerande klubbar kontaktade oss. Vi beklagar detta innerligt!

Just nu arbetar vi för att kunna publicera träffarna i nästa nummer av MC-Folket. För att ni inte ska missa någon någon kul träff uppmanar vi er att hålla koll på kalendariet här på hemsidan. Där finns alla träffar med och du kan enkelt sortera distriktsvis via rullisten uppe till höger.

Kalendern här på hemsidan uppdateras dagligen och är därmed alltid aktuell. Samma sak gäller kalendern i vår mobilapp.

Om du inte laddar ner vår mobilapp i din smartphone rekommenderar vi dig varmt att göra det. Där hittar du mycket information. Ta gärna en titt i foldern som skickades med MC-Folket. Och när du läst foldern får du gärna ge den till en hojkompis som inte är medlem i SMC och på så sätt hjälpa oss att bli fler.

Mer info om appen och hur du laddar ner den hittar du här.