MC Folket nummer fyra med ny träffkalender

2014-04-15

På grund av en miss i SMC Boken där många MC-träffar saknades har vi lagt till ett antal sidor i MC-Folket nummer fyra som landar i din brevlåda inom kort. I den finns de missade träffarna med, samt en rad träffar som lämnats in till oss efter deadline till den tryckta boken, så vi hoppas att det blir ett bra plåster på såret.

Det blev tyvärr ett IT-tekniskt fel vid hanteringen av en datafil med träffar. Detta skedde efter det att alla träffar sammanställts och redigerats i vår databas och hämtats vidare för bearbetning inför tryck av SMC Boken. Därför upptäckte vi inget förrän arrangerande klubbar kontaktade oss. Vi beklagar detta innerligt!

Mest aktuell info finns på hemsida och app

För att ni inte ska missa någon någon kul träff som planeras efter det att den tryckta kalendern publicerats uppmanar vi er att hålla koll på kalendariet här på hemsidan. Där finns alla träffar med och du kan enkelt sortera distriktsvis via rullisten uppe till höger. Kalendern här på hemsidan uppdateras dagligen och är därmed alltid aktuell. Samma sak gäller kalendern i vår mobilapp där alla träffar och evenemang finns med.

Om du inte redan laddat ner vår mobilapp i din smartphone rekommenderar vi dig varmt att göra det. Där hittar du mycket information. Ta gärna en titt i foldern som skickades med MC-Folket. Och när du läst foldern får du gärna ge den till en hojkompis som inte är medlem i SMC och på så sätt hjälpa oss att bli fler.

Mer info om appen och hur du laddar ner den hittar du här.