Kenneth and the Knutters släpper skiva på SMC:s årsmöte

2012-08-14

Under sommaren har SMC:s medlemmar fått rösta fram vilka låtar som ska finnas på en jubileumsskiva till SMC:s ära. Nu är det klart med vilka låtar som hamnar på skivan! Den skivan och en helt ny platta med nytt material föshandssläpps på SMC:s årsmöte.

Det var ett tag sen de tryckte in pausknappen, men nu är den utsläppt igen och en helt ny platta  förhandssläpps på SMC:s årsmöte. Inte nog med det. SMC fyller 50 år nästa år och en riktigt kul del i firandet är Kenneth and the Knutters jubileumsskiva där medlemmarna kunnat gå in på MC-Folkets hemsida och rösta fram sina favoritlåtar. Sammanlagt lades 767 röster på de 10 valbara låtarna.

” Vi ska ha våra bågar kvar” vann omröstningen klart. Den låten fick 182 röster.  Tvåa kom ”Som en riktig man och trea blev ”Tankad, packad och klar”.

 -Att ”Vi ska ha våra bågar kvar” vann är väl ingen överraskning precis. Den låten har ju kopplats ihop med SMC förr. Dessutom har vi gjort en nyinspelning av ”Som en riktig man” och även specialskrivit en låt som heter ”Rockin and Rollin”, säger Kickin´Kenneth.

Det betyder att jubileumsplattan ser ut som följer: ”Vi ska ha våra bågar kvar”, ”Som en riktig man”,  obs i ny version, ”Tankad packad och klar” och Rockin and rollin”.

Vill du vara snabb med att lägga vantarna på nya skivorna, då ska du se till att komma på SMC:s årsmöte på Vann Hotell och Spa i Brastad den första helgen i september. Där blir det skivrelease!

Läs mer om årsmötet och hur du bokar