Fototävling med fina priser!

2012-04-20

Har du tagit en bra MC-bild? då har du chansen att vinna ett fint pris!
SMC har en fototävling i tre olika klasser: ”MC-gemenskap”, ”MC i trafik” och ”MC-körning – det roligaste som finns”. Bland priserna ut finns en Schuberth MC-hjälm signerad av Alla F1-förare som kör med Schuberth-hjälmar, nämligen Michael Schumacher, Nico Rosberg, Fernando Alonso och Felipe Massa.

SMC behöver bra, roliga och informativa bilder till foldrar, broschyrer, hemsidan och liknande. Så du som skickar in bilder ger samtidigt SMC rätten att fritt använda och publicera bilderna på webb och i tryck. Vi skriver förstås ditt namn då fotobyline anges.

Se till att ha kameran med när du är ute på hojturer. Vi vill ha massor av fina bilder!

Bland priserna som delas ut finns en Schuberth MC-hjälm signerad av Alla F1-förare som kör med Schuberth-hjälmar, nämligen Michael Schumacher, Nico Rosberg, Fernando Alonso och Felipe Massa. Storlek 58/59, går inte att byta då det bara finns ett exemplar i Sverige. En T-shirt från Padgett, signerad av John Mc Guiness, legendar genom att ha vunnit 17 lopp på Isle of Man TT, Handelsbodens testvinnande ryggskydd Safe och Sture Stelben-album.

Klicka här för att komma till albumen där du kan ladda upp bilder.