Handelsbodenkortegen mot cancer

2011-05-25

På torsdag den 26 maj  körs Handelsbodenkortegen på sju platser runt om i Sverige. Målet med kortegen är att samla in pengar till forskning mot prostatcancer.  

Handelsbodenkortegen är en välgörenhetskortege, som körs för att samla pengar till olika välgörande ändamål. I år samlas pengar till Mustaschkampen - Cancerfondens kampanj mot prostatacancer

Det är antalet motorcyklar i kortegen , som avgör om insamlingen blir lyckad. Ju fler motorcyklar ju mer pengar till välgörenhet.

Den som åker med i kortegen betalar 40 kr i startavgift (minsta avgift - självklart får man betala mer). Samtliga pengar går oavkortat till Cancerforskningen via Mustaschkampen.

Insamlingen sker samtidigt på nätet - målet är 100 000 kr till Mustaschkampen

I Karlstad kommer kortegen att köras från Gjuterigatan 28, kl 18.30. Uppställning av motorcyklar sker redan från kl 16.00

Kortegevägen: Gjuterigatan - Örsholmen - Välsviken - Kronoparksmotet - E18 till avfart Råtorp - Sandbäcksgatan in förbi teatern - Järnvägsgatan - Hamngatan - Östra Torggatan - Stora Torget.

På Stora Torget blir det uppträdande av Staffan Stridsberg (som bl. a. legat på Svensktoppen med låten Black Crowe). Där kommer också att säljas Kaffe och kanelbulle (alla pengar till insamlingen)

Den som inte kan eller vill köra i vår kortege kan ändå vara med och samla pengar till Mustaschkampen via vår insamling på Cancerfondens hemsida.

Läs mer om Handelsbodenkortegen.