Tack för insamling till Skadefonden

2020-10-26
I samband med begravningar händer det att de anhöriga ber om bidrag till SMC:s skadefond istället för blommor. Det gjorde även de anhöriga till Kjell Kastensson i Skänninge. Det är dock sällan som insamlingen uppgår till så högt belopp som 24 855 kronor! SMC sänder ett varmt tack i denna svåra stund till de anhöriga, SMC vill självklart också tacka alla som skänkt en gåva till Skadefonden. Behållningen i Skadefonden kan användas till rehabilitering av SMC-medlemmar som skadats i MC-olyckor.

Kjell var en hängiven motorcyklist som börjde med enduro och sedan övergick till touring. Han arrangerade årliga resor, dels till Alperna, dels till norra Tyskland. Under vinterhalvåret skapade han GPS-rutter - halva nöjet med resan. Kjell var medlem i MC-sällskapet Strix i Östergötland, BMW MC-klubben och SMC. Han var en mycket trevlig person som saknas av många. 

SMC riktar ett varmt tack i denna svåra stund till de anhöriga och dem som skänkt till Skadefonden. Varje krona i Skadefonden går till rehabilitering av skadade MC-förare.