Staffan Nordin blir utbildningsansvarig på SMC

2018-12-18
Idag kan SMC presentera en riktigt fin julklapp! I mars börjar Staffan Nordin arbeta på SMC för att vara ansvarig för hela verksamheten i SMC School. Staffan kommer från Örebro där han idag arbetar som lärare i informations- och mediateknik vid Alléskolan. Staffan är en passionerad motorcyklist som är instruktör i SMC School sedan många år. Han är också musiker och har ett förflutet som musiklärare och gitarrist i olika band. SMC hälsar Staffan varmt välkommen!

Många motorcyklister har träffat Staffan Nordin då han varit träningsledare och instruktör på SMC Schools kurser på Gelleråsen. Han är en skicklig pedagog och kan coacha både MC-poliser och MC-förare som kommer till sitt livs första kurs. Han är orädd, prestigelös och en duktig talare. Alla dessa egenskaper är viktiga för SMC School. 

Staffan har dessutom många kunskaper och erfarenheter som kommer att vara till stor nytta för hela SMC. Han har expertkunskaper om Mac, han kan sociala media, webbteknik, film- och ljudteknik, animationer, layour, grafik, bildbehandling. Han kan marknadsföring, appar och annat. 

Staffan har många strängar på sin lyra. Han lirar gitarr och alltid varit en aktiv musiker och levt på musiken under ett antal år som musiklärare. Numera är musiken enbart ett fritidsintresse.

Vi hälsar Staffan Nordin varmt välkommen till SMC! 


Staffan Nordin blir ny utbildningsansvarig för SMC School i mars 2019!Foto: Tina Malm.