SMC Appen blir öppen för alla motorcyklister

2018-11-29
Den nya SMC Appen som lanserades i år har mottagits väl och vi har många idéer och funktioner vi tittar på inför kommande versioner som du kan se fram emot. En nyhet är att kunna "checka in" på en plats eller träff, t.ex. på MC-mässan 2019 som sker på ett nytt ställe i år, Friends Arena.

SMC Appen har när MC-säsongen är i full gång mycket innehåll som vi tror alla som kör MC kan dra nytta av. Allt från nyheter till vägtips och trevliga fikaställen. Vi tror appen är ett bra sätt för nya motorcyklister att snabbare komma in i den härliga MC-kulturen och träffa likasinnade. 

Så vi hoppas genom att släppa appen fri för alla att SMC:s budskap når till än fler, gamla som nya, motorcyklister. Fler kommer få se vad SMC gör i det politiska arbete för alla motorcyklister och vi hoppas att det ska leda till att fler väljer att bli medlemmar i SMC och drar nytta av medlemskapets alla förmåner.

I den nya kommande versionen av appen kommer man direkt till startsidan i appen och får se SMC:s senaste nyheter, platser samt träffar. Utan att behöva logga in. Det blir en begränsad version i funktionalitet. Vill man göra mer avancerade saker, som t.ex. spela in en rutt, diskutera, nyttja rabatter med medlemskortet och få tillgång till alla funktioner appen erbjuder så hoppas vi man väljer att bli medlem i SMC.

Ändringen kommer ske i en kommande version som lanseras inom kort. 

Har du inte appen ännu? Läs mer och ladda ner den här: https://www.svmc.se/club/SMC-Appen/