Idag öppnar bokningen för SMC Travel!

2018-12-10
Idag öppnar bokningen för SMC Travels resor 2019. Här hittar du både nya resor och våra klassiker. Ifjol blev anstormningen allt för stor under den första timmen och flera kunde därför inte boka plats på önskad resa. I år öppnar bokningen därför på olika klockslag under hela dagen för olika resor. Välkommen att resa med oss!

SMC Travel AB har hela 26 resor i programmet vilket gör oss till Sveriges största arrangör av MC-resor. Resorna kan enbart bokas av våra medlemmar.  I år kan vi erbjuda både nyheter och favoriter i reprlis.

Tyvärr har vi höjt priserna på ett antal resor. Det beror dels på ökade kostnader för biltåg, färjor och att hyra av MC. Dessutom är valutakurserna för svenska kronan inte till vår fördel vilket drabbar alla resor där vi betalar dessa kostnader i annan valuta (norska kronor, amerikanska dollar, pund och euro).

Klockslag för resornas öppnande

09.00                Ostkanten, Sverige är fantastiskt, Norgetouren, Norge för Unga, Grussafari på Gränsen och Norges Tak.

10.00                Isle of Man TT races och Manx GP & Classic TT

11.00                1000 kurvor på Gran Canaria vår och höst, Europas hjärta, På två hjul i Harz och Kroatisk försommar

13.00                Bland slott och borgar i Polen, Dolomiternas vackraste vägar och Skottland runt

14.00                Rumäniens skatter, Savojens berg och Andalusien på hösten

15.00                Kurvrus i Italien, Viva Italia, Senhöst i USA och Kaliforniens bästa MC-vägar

Länk till resorna

där resorna öppnar vid angivna klockslag