Enkät om service och reparationer av MC

2018-10-19
Oavsett om du köpt en splitter ny MC av en märkesförsäljare eller om du köpt en begagnad hoj via Blocket måste motorcykeln få regelbunden service. Har du köpt en ny motorcykel är service vid vissa mil enligt medföljande servicebok en förutsättning för att garantin ska gälla. Även om man äger en äldre MC väljer en del att lämna den till verkstad istället för att serva själv. Ibland behöver en MC lämnas in på verkstad för en större reparation. Nu vill vi veta vad du som MC-ägare har för erfarenheter och åsikter om service och reparation av din motorcykel. Vi vill veta hur svenska MC-ägare tar hand om sina motorcyklar, vad som är viktigt då man väljer verkstad, servicenivå på verkstäder, hur långt man har till verkstaden, väntetider och liknande. Resultatet presenteras under januari i MC-Folket.

Hjälp oss att få veta mer om hur svenska MC-ägare tar hand om sina motorcyklar då det gäller service. Svara på enkäten så får hela MC-branschen veta mer om hur MC-ägarna själva ser på detta. Enkäten kan besvaras av alla MC-ägare, oavsett hur länge du ägt din MC och hur gammal den är. Enkäten kommer att vara öppen till och med 9 december. Resultatet presenteras i MC-Folket som kommer ut i januari innan mässan. 

Du kan bara utgå från en motorcykel i enkäten. 

I sista frågan efterlyser Sveriges bästa verkstad enligt Sveriges motorcyklister. Vi avslöjar vilken det blir i MC-Folket 2/2019. 

Länk till enkäten 

Har du frågor om enkäten, maila SMC. 

Stort tack i förhand för att du tar dig tid och svarar på frågor om MC-service.