50 000 tack H-DCS

2014-09-09
På SMC:s årsmöte blev det känt att Harley Davidson Club Sweden, H-DCS, numera är en associerad riksklubb till SMC. H-DCS är med sina knappt 8000 medlemmar världens största oberoende Harleyklubb. Dessutom överräckte H-DCS 50 000 kronor under mötet till Ezzos Minnesfond med syfte att stödja utbildning av unga motorcyklister. SMC hälsar H-DCS välkomna till SMC-gemenskapen och riktar ett stort varmt tack för den generösa gåvan!

H-DCS är Sveriges största märkesklubb (cirka 8000 medlemmar) och dessutom världens största oberoende Harleyklubb. H-DCS bildades 1970. SMC och H-DCS har samarbetat i en mängd frågor genom åren. Vid H-DCS senaste årsmöte beslutade man att ansöka om att associera klubben till SMC vilket SMC:s styrelse beviljat. 

H-DCS arbetar aktivt för att få fler ungdomar att köra motorcykel. Man har en sektion som heter Young Riders där alla HD-åkare mellan 16 -27 är välkomna. Inom Young Riders är målet att få in fler unga i H-DCS, att synas och bli en stark grupp som kan föra kulturen i klubben vidare. 

Att H-DCS blivit en SMC-klubb och dessutom skänkte 50 000 kronor till Ezzos Minnesfond belönades med stora applåder. Hela MC-kollektivet måste samarbeta för att få ungdomar att börja köra motorcykel, medelåldern ökar och återväxten är oroväckande. H-DCS gåva kan verkligen göra skillnad! 

Genom att H-DCS nu är associerade till SMC får medlemmar som är klubbanslutna 50 kronor lägre medlemsavgift. Klubben kan marknadsföra sina arrangemang genom SMC-Boken och SMC-appen. 

H-DCS: varmt välkomna till SMC och stort tack för den mycket generösa gåvan! 


Så här ser det fina presentkortet ut!