Lediga jobb

Här utannonseras lediga tjänster hos Sveriges MotorCyklister.

Just nu söker vi en redaktör till MC-Folket. 

Bli en av oss på MC-Folket
Är du fulladdad, har ett vrid utan dess like och en toppeffekt som går utanpå det mesta?Är du positiv, klarar stress utan att blåsa cylindertopparna och fixar att hålla många ljuskäglor i luften samtidigt? Då kan du fortsätta läsa..

MC-Folket, Sveriges största MC-tidning,söker nu en redaktör för heltidsanställning som kan tillgodose läsarnas behov av informativ och underhållande läsning. Jobbet som redaktör innebär många olika uppdrag.  Från att provköra någon av de nya hojmodeller som kommer ut, till att granska myndigheternas beslut och händelser som påverkar oss motorcyklister. Dina journalistiska kunskaper fäster vi stor vikt vid och vi förutsätter att du har ett gediget motorcykelintresse. Vi tror du vill ingå i ett glatt team som jobbar väldigt oregelbundna tider, såväl vardag som helgdag. Att du är bekväm i IT-miljön och på sociala medier ser vi som en självklarhet. Kameran behöver du också kunna hantera.

MC-Folket är ju som du vet officiellt organ för SMC, Sveriges MotorCyklister. SMC verkar för motorcyklisternas rättigheter och har nära 70 000 medlemmar. Redaktionen ligger i Borlänge och tidningen utkommer med åtta nummer per år. Tidningen sköter också flera av SMC:s events såsom Riksträffen på Romme Alpinoch Hoj-X som går till Helsingfors varje år. 

Har du frågor så får du svar av chefredaktör Magnus Klys, 0243-822 83.

Är du intresserad så mailar du eller skickar din ansökan med löneanspråk till:MC-Folket, Magnus Klys, Gamla Tunavägen 30, 784 60 Borlänge. Märk kuvertet med ”Redaktör” och skicka gärna med arbetsprover. Vi behandlar ansökningarna i takt med att de kommer in.