Annonser

 

 

Nyhetsbrev SMC Oktober 2009

SMC:s Årsmöte 2009
Årsmötet lördag 5 september blev kort och intensivt. Tomas Bergström, Gävle, valdes till ny ordförande för SMC. Hela styrelsen hittar du här.

Trafik & politik
September har varit en månad med många remissvar. Vägverket ville veta SMC:s åsikt om de nya hastighetsgränserna. Transportstyrelsen fick svar från SMC om nya föreskrifter för kontrollbesiktning och den utrustning som ska krävas vid kontrollbesiktning. Näringsdepartementet frågade dels om avgiftshöjningar på vägtrafikområdet, dels om restförda fordonsrelaterade skulder och fordonsmålvakter. SMC:s remissvar hittar du här.

Information till SMC-Boken
Nu är det dags att börja lämna information om klubbar, träffar, hojvägar, rabattställen och annat till SMC-Boken 2010. Deadline för att lämna uppgifter är 15 december 2009. Detta gör du enklast via vår hemsida.
 
Bokningen öppnar till Hoj-X 2010!
Måndag 5 oktober öppnar bokningen för Hoj-X 5-7 februari 2010. Vi har bokat hela Silja Serenade och reser till Helsingfors. I priset ingår del i hytt, inträde till MC-mässan i Helsingfors samt busstransfer till och från mässan. Program och pris hittar du här.

SMCs Vinterhelg 11-14 februari 2010
Tillhör du dem som njuter av snö, vinter, skidor och snöskoter? Då är SMC Vinterhelg något för dig. Nu kan du också åka buss från Göteborg och Stockholm. Mer information om Vinterhelg och hur du bokar hittar du här.

Medlemmar och klubbar
I slutet av september har SMC passerat 66 640 medlemmar! Dessutom ökar SMC-anslutna klubbar i antal och närmar sig 400 stycken. Alla som betalar medlemsavgift idag blir SMC-medlemmar resten av 2009 och hela 2010. Känner du någon som inte är medlem?  På vår hemsida kan man numera betala med bankkort eller betalkort och bli medlem direkt eller beställa faktura. Det gäller både enskilda, familj och klubbmedlemmar. Mer information här.

SMC School
Årets kurser är avslutade och har aldrig tidigare varit så välbesökta. SMC riktar härmed sitt varma tack till träningsledare, instruktörer och resurspersoner som gjort det möjligt att genomföra kurserna. Vi vill också tacka deltagarna för visat intresse och engagemang och hälsar er välkomna tillbaka nästa år.

SMC Travel
Årets resor är nu avklarade med den sista resan som gick till British Columbia i Canada, där fem SMC-are under ledning av Magnus Bengtsson utforskade delar av bergskedjan på hyrda Suzuki offroadhojar. Reseberättelse är på gång och kommer i MC-Folket eller på hemsidan. Redan nu kan du förhandsanmäla dig till Isle of Man nästa år, eller till Marocko med Henrik Rahm i januari. Många fler resor är under planering. Håll ut, fler godbitar kommer! Läs mer om våra resor.

Anmäl e-post och få nyhetsbrev
Vi har drygt 22 000 prenumeranter på SMCs eNyhetsbrev. Känner du någon som borde få nyhetsbrevet men inte anmält sin e-postadress till SMC? Gör det här.