Annonser

 

 

Nyhetsbrev SMC November 2009

SMC:s kansli
I mitten av november förstärks kansliet med en medarbetare. Det är Agneta Lindahl-Nevell, som bland annat kommer att arbeta med SMC:s utåtriktade arbete. Vår redovisningsekonom kommer att vara föräldraledig med start i mars och för henne söker vi en ersättare. Sista ansökningsdagen är 8 november, läs mer här.

Trafik & politik
SMC undertecknade 26 oktober European Road Safety Charter vid en högtidlig ceremoni i Göteborg. SMC:s åtagande är att genomföra kurser för motorcyklister och en uppmärksamhetskampanj riktad dels mot motorcyklister, dels mot andra trafikanter. Läs mer här.

Styrelsemöten
Ett antal nya protokoll har lagts ut på hemsidan. Protokollen hittar du här.

Information till SMC-Boken
Nu samlar SMC information om klubbar, träffar, hojvägar, rabattställen och annat till SMC-Boken 2010. Deadline för uppgifter är 15 december 2009. Enklast görs det via vår hemsida.

OKQ8-avtalet och rabatter i övrigt
OKQ8 har sagt upp samarbetsavtalet som gett SMC en kickback med fyra öre per liter den 31 december 2009. Rabatten för medlemmar som har SMC-kortet upphör samtidigt. OKQ8 kommer att meddela alla kunder via brev och lämna andra erbjudanden. Samtliga rabattavtal ses över under november inför 2010. Har du tips på nya samarbetspartners, hör av dig till SMC. Alla rabatter hittar du här.

Ny juristbyrå
SMC har kontaktats av ännu en juristbyrå som är villiga att ge rådgivning till SMC:s medlemmar. Det är Juhlin & Partners i Helsingborg. SMC riktar ett stort tack till samtliga jurister som under året gett våra medlemmar värdefulla tips och råd i olika frågor. Samtliga jurister hittar du här.

Boka Hoj-X 5-7 februari 2010!
Närmare 800 personer har bokat plats på Hoj-X 5-7 februari 2010. SMC har bokat hela Silja Serenade och reser till Helsingfors. Det planerade besöket på MC-mässan i Helsingfors blir inte av eftersom mässan ställts in. Det gör att vi får massor av tid för andra roliga saker på båten och i Helsingfors. För närvarande pågår planering av en rad aktiviteter som du inte vill missa. Program och pris hittar du här.

Bild på Hoj-X

SMC Vinterhelg 11-14 februari 2010
Tillhör du dem som njuter av snö, vinter, skidor och snöskoter? Då är SMC Vinterhelg något för dig. Nu kan du också åka buss från Göteborg och Stockholm. Mer information om Vinterhelg och hur du bokar hittar du här

Medlemmar
I slutet av oktober närmar vi oss 67 000 medlemmar. I december kommer inbetalningskortet ut i brevlådorna. Känner du någon som inte är medlem?  På vår hemsida kan man numera betala med kreditkort och bli medlem direkt eller beställa faktura. Det gäller både enskilda och klubbmedlemmar och avgiften gäller t o m februari 2011. 

Anmäl e-post och få nyhetsbrev
Vi har drygt 22 000 prenumeranter på SMC:s eNyhetsbrev. Känner du någon som borde få nyhetsbrevet men inte anmält sin e-postadress till SMC? Gör det här