Annonser

 

smc_logga.jpg 

Nyhetsbrev SMC Juli 2010

Sommaren är här!
Vi är mitt i den vackra svenska sommaren och  medarbetarna på SMC:s kansli börjar nu semestern. Kansliet kommer att vara öppet hela sommaren för medlemsservice. Har du vägarna förbi, titta in på en fika!

Trafik & politik
Den 19 september är det val till Sveriges riksdag, landsting och kommuner. SMC och MC-Folket kommer att träffa samtliga riksdagspartier i slutet av juni och ställa trafikpolitiska frågor som rör motorcyklism. Samtliga frågor och svar publiceras på hemsidan. I MC-Folket som kommer i mitten av september kommer du att kunna läsa delar av frågor och svar som ställts.

Kör du motorcykel med släp? Då hoppas vi att du vill hjälpa SMC genom att svara på ett antal frågor som handlar om just detta. Vi behöver veta mer om användningen av motorcyklar och släp.
Enkäten hittar du här.

Tips inför semesterresan
På SMC:s hemsida finns mycket information både om att resa både i Sverige och utomlands. Du kan hitta tips på övernattningar för mc-åkare, färjeförbindelser, speciella hojkartor och mycket annat. Behöver du Internationellt körkort och  /eller campingkort är det hög tid att ordna det. Information och beställningsblanketter finns också på hemsidan.
Läs mer här.

SMC-boken är bra att ha med på resan. Det finns upplysningar om trafikregler i olika länder och boenden och träffar runt om i Europa.  Telefonnummer till SOS International i Köpenhamn kan du även få där liksom vad som gäller vid sjukdom utomlands.

SMC School
SMC School arrangerar massor av kurser 2010. Det finns fortfarande lediga platser på en hel del kursdagar i sommar.
Här hittar du kursdatum på storbana.

Visa att du är SMC-medlem
Behöver du prylar till sommarens mc semester? Gå in på vår webbshop och titta ifall du hittar något som passar.
Här hittar du shopen.

Till sist
Önskar vi från SMC och MC-Folket alla SMC-medlemmar en varm och skön sommar med många MC-mil!  


Anmäl e-post och få nyhetsbrev – tipsa andra

Har SMC din e-postadress? Om inte eller om du har bytt, kontakta oss och uppdatera den. Vi har drygt 22 000 prenumeranter på SMC:s e-Nyhetsbrev. Känner du någon som borde få nyhetsbrevet men inte anmält sin e-postadress till SMC? Gör det här!