Annonser

 

smc_logga.jpg 

Nyhetsbrev SMC Augusti 2010

Semestern är slut
För de allra flesta är semestern över. Här på SMC:s kansli är vi tillbaka och verksamheten i full gång.

SMC:s årsmöte
Lördagen 4 september är det dags för SMC:s årsmöte i Åre. Vi håller anmälningen öppen till och med onsdag 20 augusti. Ta chansen och kom till en trevlig helg i Åre med många roliga aktiviteter utöver årsmötet där alla medlemmar har chans att påverka SMC. Anmälan och mer info hittar du
här.

Trafik & politik
valet-2010-liten.gifSöndagen 19 september är det val till Sveriges riksdag, landsting och kommuner. SMC och MC-Folket har träffat samtliga riksdagspartier i slutet av juni och ställa trafikpolitiska frågor som rör motorcyklism. Samtliga frågor och svar finns här på hemsidan.


Hela 327 motorcyklister som kör med släp har svarat på SMC:s enkät. Svaren är tydliga: det handlar om motorcyklister som kör långt och vill kunna frakta packningen på ett säkert sätt. Har man valt att köra med släp fortsätter många med det. Därför är det angeläget att regelverket ändras så att en motorcykel med kopplingsanordning kan godkännas i registreringsbesiktning. Läs mer här.

Mälaren Runt lördag 21 augusti
I år går Mälaren Runt för 25:e året i rad. Nytt är att SMC går in som samarbetspartner med tidningen MCM. Du hittar oss vid starten i Solna och i Enköping. Vid stoppet i Eskilstuna har SMC en stor monter. Starten går 11.00 i Solna.
Läs mer om Mälaren Runt här.

SMC School
smc_school_hoger.gifKurserna inom SMC School pågår till och med början av september. Ta chansen att gå en kurs innan säsongen är slut! Anmäl dig
i vårt bokningssytem för kurser.

Visa att du är SMC-medlem
Behöver du prylar till sommarens mc semester? Gå in på vår webbshop och titta ifall du hittar något som passar.
Gå till vår shop på nätet.

Medlemmar – vi vill bli fler och starkare
Känner du någon som inte är medlem?  På vår hemsida kan man numera betala med kreditkort och bli medlem direkt eller beställa faktura. Det gäller både enskilda och klubbmedlemmar och avgiften gäller t o m februari 2011.
Klicka
för mer information.

Anmäl e-post och få nyhetsbrev – tipsa andra

Har SMC din e-postadress? Om inte eller om du har bytt, kontakta oss och uppdatera den. Vi har drygt 22 000 prenumeranter på SMC:s e-Nyhetsbrev. Känner du någon som borde få nyhetsbrevet men inte anmält sin e-postadress till SMC? Gör det här!