Sluta bromsa, våga växa

I Sverige finns över 260 000 motorcyklister. Ca 10 % av dessa är kvinnor. En minoritet i en ganska manlig värld av stora motorer, raka rör, adrenalin och testosteron.

Är du en av dessa kvinnor?

Då är du varmt välkommen på en eftermiddag med seminarium, mingel-fika, fina erbjudanden och förhoppningsvis en och annan reflektion såväl som inspiration inför sommarens hoj-äventyr.

Detta seminarium handlar om dig. Om dig som är motorcyklist och tjej. Om dig som älskar hojlivet, men som kanske begränsas ibland – av fördomar, prestige, rädsla eller en oro för att inte passa in, vara i vägen.

Kanske är du din egen största fiende. Kanske bromsar du dig själv, i stället för att ta plats, ställa krav, utmana, våga och…växa.

Tänk om du vågade. Vågade prova den där hojen som är lite för hög. Vågade hänga med kompisarna ut på tur. Vågade köra den där krokiga, svåra vägen. Vågade gå på den där kursen. Vågade köra på grus, i regn, utan sällskap, utomlands, på bana… I stället för att bromsa, begränsa, låta bli.

Vi kanske inte kan ge dig mod att våga testa allt, men vi hoppas kunna ge dig inspiration att sluta bromsa. Och våga växa.

Det här seminariet är för tjejer, av tjejer.

Plats: GTS Konferens och festvåning, Erik Dahlbergsgstan 9, Göteborg
Datum: 26 februari 2023
Tid: 10:00 - 13:00

Seminariet är fullbokat, men det går fortfarande att sätt upp sig på väntelistan!

Länk direkt till anmälan: https://grundkurser.svmc.se/boka/5fcfdac2-717d-11ed-920e-020234399001/deltagare