AK SHK

Den här kursen från SMC Stockholm riktar sig primärt till förare av sporthojar – men alla kan deltaga.

Vi delar in i lämpliga grupper vid kursstart baserat på antal anmälda i respektive hastighetsgrupp.

Kursen startar med samling 07.00 och vi räknar med att vara klara senast 18.00

Du kommer köra ca 20 mil under dagen. Se därför till att du har bränsle både för dig och din motorcykel så det räcker hela dagen. Gruppindelning sker i samband med inskrivningen!

Körkort, försäkring och personlig skyddsutrustning
Motorcykelkörkort för den motorcykel du kör är självklart ett krav. Dessutom ska du ha kläder, stövlar och handskar avsedda för motorcykelkörning. Ryggskydd och heltäckande hjälm rekommenderas starkt men är inget krav.

Motorcykeln
skall vara registrerad, besiktigad, i trafik och försäkrad. Dock är det tillåtet att köra med "kraschkåpor" under förutsättning att registreringsskylt finns synligt monterad.
Däcken skall vara i gott skick. Har du halvslitna däck rekommenderar vi att du byter före kurs.

Buller
Det är regler för buller och gränsen på Gelleråsen är 95 db. Ljudmätning kommer att ske. Har du högt ljud finns det db killer att köpa hos handlare som du kan använda.

Mat och fika
Det ingår mat och fika under dagen!

Avbokning
Avbokningsavgift på 150 kronor tas ut vid avbokning mer än 30 dagar före kursens genomförande. 15-30 dagar före genomförandet av kursen återbetalas halva kursavgiften. Avbokning 0-15 dagar före genomförandet återbetalas ej. Du kan välja att teckna ett avbeställningsskydd för endast 80 kronor Villkoren hittar du under försäkringar till vänster i fönstret.

Tider/Anmälan till kurser