Länsspalten 6_2021

2021-06-14

Senaste länsspalten i Mc folket, medlemstidningen.

Hej Mc-vänner

Vi fortsätter med kurserna som har fått fler till antalet körande, men vi fortsätter att följa reglerna. Det vi har kvar är Grundkurs/Knix på Tuvängen i Södertälje den 8/8, 22/8. Arlanda har vi 2 datum kvar den 4/9, 5/9. Dessutom kör Uppsala varje vecka för er som vill ta en kurs lite oftare. Vi efterlyser alltid mer aspiranter/instruktörer, maila utbildningschefen på mct@smcstockholm.se

 Glöm inte att tipsa om turer till kalendern. https://smcboken.svmc.se/traffar , trevliga rutter, sevärdheter, caféer och event.

.” Just me with me” . En hoj en krokig hojvänlig väg, spänning, ett äventyr, känslan, dofter. Vart ska du? Det är oviktigt. Det är upplevelsen som är äventyret. Målet kan vara ett trevligt café en bit bort. Om ni hellre vill köra i grupp, läs gärna på hur vi på ett ansvarfullt sätt placerar motorcyklarna i sicksack för att få längre bromssträcka och ha ögonkontakt med framförvarande motorcykel i dennes backspegel. https://www.svmc.se/smc/trafik-och-politik/kortips/gruppkorning/ För visst är det roligare att köra i grupp med ett mål och få dela glädje och njutning med andra! Att när vi stannar till få utbyta erfarenhet, råd & tips! Sommar och snart semester. Som vi längtar och fler som har fått vaccin och kan röra sig mer fritt än förra året. Trafikpolitik har vi ingen mer nyhet utan vi fortsätter att svara på remisser.

OBS! det kommer vara gratis att parkera i innerstan på mc-ruta hela 2021.

Önskar er en upplevelserik sommar och en Glad, Trevlig Midsommar!

Väl Mött /

Nina Wallenberg
info@smcstockholm.se