Haidi Lefvert Sekreterare SMC Stockholm

2021-02-11

Mitt namn är Haidi Lefvert, jag är sekreterare för SMC-Stockholm sedan årsmötet 2019.
Jag har kört motorcykel sedan 1998, tog kort rätt sent vid 36 års ålder. Har kört mer eller mindre under åren och mest ute på gata, en hel del trevliga dagsturer och övernattningar med klubben eller andra klubbar och vänner. Men även en del långhelgsturer i vårt avlånga land. Ännu ingen utlandssemester på hoj tyvärr.

Att gå med i SMC var för mig en självklarhet redan då 1998, det var lite som att betala TV  licensen. Har på senare år förstått vilken fantastiskt bra organisation det är och kände att jag ville  bidra på det sätt jag kan.  
Har varit med på en hel del av SMC utbildningar genom åren, såväl diverse Knix, som avrostningar  och 1-4 dagarskurser på storbana
 Tyvärr behövdes en olycka 2007 innan jag förstod vikten av
allt bra man lär sig på SMC utbildningar som tex hur viktig blicken är. Du kommer dit du tittar, är  man rädd för diket och stirrar på det så hamnar man där. Tro mig! Kan varmt rekommendera  dessa SMC utbildningar med mycket kunniga och inspirerande instruktörer och funktionärer.
Jag har i många år varit aktiv i en MC klubb för kvinnor i Stockholm, Spader Dam MCK. Där har  jag suttit på de flesta poster i styrelsen som sekreterare, ordförande och nu som kassör.
Ser fram mot ytterligare spännande MC upplevelser och bidra på mitt sätt till SMC Stockholm.
Var försiktiga där ute på vägarna och kör snyggt!
Haidi Lefvert, sekreterare SMC-Stockholm